Kick Off har inlett ett samarbete med prisjämförelsetjänsten Hittaflyget.se. Nu kan du boka dina resor direkt via oss.
Boka flyg
Mötesnytt

Radisson Blu Riverside i Göteborg har tilldelats miljömärkningen Green Key

2016-09-29 12:50 I strävan att ständigt förbättra miljöarbetet har hotellet nu tilldelats miljömärkningen Green Key - en internationell miljömärkning för hotell och konferens.

Atelier 23 blir navet för unga kreativa ledare

2016-09-23 14:26 Krögaren och entreprenören Pontus Frithiof och Pontus Group fortsätter sina satsningar för hotell- och restaurangbranschen och den kommande generationen. Under hösten låter Pontus Group branschnätverket YCHL (Young Creative Hospitality Leaders) arrangera sina återkommande event på Atelier 23 i DN-skrapan.

Han står för julshowen på Grand Hôtel

2016-09-23 14:24 I år bjuder Grand Hôtel in till julshowen Grand Rocks signerad den norrländska ar­tisten Brolle. Det blir en konceptuell, fartfylld show med högt tempo och rockiga influ­enser.

Sveriges bästa konferenshotell ligger i Ystad enligt WTA

2016-09-23 14:21 Ystad Saltsjöbad har blivit utsett till Sveriges bästa konferenshotell av internationellt ansedda World Travel Awards som utsåg hotellet till vinnare i kategorin Sweden – Leading Conference Hotel 2016.

Hotellgäster väljer bort städning till förmån för UNICEF

2016-09-23 14:14 Sedan tre månader tillbaka har gästerna på alla Clarion hotell i Sverige och Norge möjligheten att bidra till miljön genom hotellkedjans satsning på ”Green Stay”. Ett initiativ som möjliggör för gästerna att välja bort städning på rummet och istället skänka pengar till UNICEFs kampanj ”Sweet Dreams”.

Ett nytt Sweden Hotels i Örebro

2016-09-20 11:04 Sweden Hotels utvidgar med ytterligare ett hotell i Örebro. Det är helt nyinvigda Livin Station som valt att gå med i Sweden Hotels. Hotellet invigdes 12 september av Landshövding Maria Larsson och är därmed det senaste tillskottet i Örebros hotellutbud.

Mer mötesnytt

Nyhetsbrevet

Beställ det månatliga nyhetsbrevet med tips, råd, artiklar, nyheter och erbjudanden! Direkt till din e-post - helt gratis!


Sök konferens i Sverige

Sök anläggningar, aktiviteter, transporter och mer!

Vad

Var

Konferens.nu
ANDERZSON OF SWEDEN AB
Meetingroom
Capitol Music
Manchester Management
Bergendal Meetings (Kick Off)