Kick Off har inlett ett samarbete med prisjämförelsetjänsten Hittaflyget.se. Nu kan du boka dina resor direkt via oss.
Boka flyg
Mötesnytt

Quality Hotel Panorama i Göteborg byter namn till ”Hotel Paranormal”

2016-10-20 11:37 Under 2 dagar i början på november byter Quality Hotel Panorama namn till "Hotel Paranormal". Hotellmiljö är sedan länge ett populärt ställe att låta skräckfilmer utspela sig. Detta har Fear Event tagit fasta på när de i årets upplaga av sin populära årliga Spökvandring flyttar in på Quality Hotel Panorama.

Nordic Choice Hotels öppnar nytt storhotell på Arlanda Airport

2016-10-20 11:35 Det är nu klart att det blir Nordic Choice Hotels kedja Comfort Hotel som kommer driva det nya storhotellet på Arlanda Airport. Hotellet som får 463 hotellrum beräknas öppna sommaren 2019.

Yasuragi lanserar onlinebokning för möten och konferenser

2016-10-11 11:23 Den nya mötesbokningen har utvecklats i samarbete med den digitala byrån Impera Kommunikation AB. Den är en del av den investering Yasuragi har gjort för att underlätta för sina kunder att så smidigt som möjligt kunna boka både privata vistelser och företagets möten.

Snart släpper SJ biljetter för vinterns resor med nattågen

2016-10-11 11:20 Från och med den 12 oktober går det att köpa vintersäsongens resor med SJs olika nattåg. Från Göteborg finns det direkttåg till Duved och Luleå och åker du från Stockholm är resmålen Duved och Narvik. Dessutom finns nattågen Stockholm–Malmö.

Storsätra Fjällhotell blir del av Countryside Hotels

2016-10-11 11:18 Storsätra Fjällhotell blir Countryside Hotels fjärde anläggning i Dalarna.

​At Six i Stockholm blir Preferred Hotels & Resorts första nordiska medlemshotell

2016-10-11 11:17 Om dryga fem månader öppnas dörrarna till nya konsthotellet At Six på Brunkebergstorg efter drygt två års totalrenovering och utveckling av den tidigare bankfastigheten. Med det får också Sveriges hotellmarknad ett nytt varumärke på kartan; Preferred Hotels & Resorts.

Mer mötesnytt

Nyhetsbrevet

Beställ det månatliga nyhetsbrevet med tips, råd, artiklar, nyheter och erbjudanden! Direkt till din e-post - helt gratis!


Sök konferens i Sverige

Sök anläggningar, aktiviteter, transporter och mer!

Vad

Var

Konferens.nu
Capitol Music
Bergendal Meetings (Kick Off)
Meetingroom
ANDERZSON OF SWEDEN AB
Action Fairs
Visitdenmark
Manchester Management