Kickoff

Vardagspusslet har börjat

Mörkret knackar på dörren strax efter middagstid. Det är höstmys i soffan och den enda tiden på året som jag dricker te framför teven. Tv-bolagen och streamingtjänsterna jublar över fantastiska tittarsiffror och kastar upp den ena succén efter den andra. 

Vardagslivet är ett faktum och semesterperioden känns mer och mer avlägsen för varje dag. För föräldrar med förskolebarn är det nu hög tid att rusta för VAB-tider. Pusslandet har börjat. 

Men det är skönt att vara igång igen. Sommaren har varit härlig och jag har hämtat ny energi på hemmaplan. Batteriet är fulladdat och jag ser fram mot höstens spännande utmaningar som väntar. Vi bjuder på fem nya nummer av Kick Off, mötesmässor, event och VIP-kvällar för dig som i yrkesrollen bokar, planerar och köper möten, konferenser och eventtjänster på ditt företag. Är du inte medlem i förmånsklubben Mice Club ännu?  Skaffa ett kostnadsfritt medlemskap idag och ta del av våra oslagbara erbjudande och inbjudningar på miceclub.se.

Nu öppnar vi dörren till september. En intensiv månad där nya möten, aktiviteter och kickoffer tar fart på allvar. Kanske har nya personer påbörjat sin anställning, andra har slutat och roller har bytts eller organisationen förändrats. 

I detta nummer får du träffsäkra tips inför er nästa konferens. Missa inte Jörgen Dyssvolds artikel om hur du eliminerar meningslösa möten, eller vår journalist Annelie Englunds text om skogsfloating. Vi har också pratat med världens främsta kvinnliga magiker – Caroline Ravn och tagit konferensresan till vackra alperna. Det och mycket mer kan du läsa om i höstens första nummer. 

Välkommen tillbaka.

kickan