Kickoff

Elvis Costello

Han har en karriär som sträcker sig över mer än 35 år och har samarbetat med musikikoner som Paul McCartney, Burt Bacharach och The Roots. För sin tid tillsammans med The Attractions blev han 2003 invald i Rock and Roll Hall of Fame. I februari kommer den populära låtskrivaren och berättaren Elvis Costello till Sverige.

Elvis Costello 26 februari, Konserthuset, Jönköping

Håkan Hellström – Rullande åska

Sommaren 2017 ger sig Håkan Hellström ut på nya äventyr – från norr till söder. Biljetterna till hans två spelningar på Ullevi samt årets vinterturné sålde slut snabbt, så det gäller att passa på ifall man vill få sig en glimt av herr Hellström.

10 juni–29 juli, Stockholm, Gävle, Umeå, Örebro, Karlstad, Borgholm, Malmö och Göteborg

Finally it all makes sense

Reklamkampanjerna för Diesel må vara fotograferade av några av världens främsta modefotografer men de är också bland världens mest omdebatterade. Utställningen visar absurda och galna jeansreklamfoton, fotograferade av bland andra David LaChapelle och Ellen von Unwerth.

18 november–5 februari, Fotografiska, Stockholm

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter