Kickoff

Hotellgästerna toppvärderar Nordic Choice Hotels

När Tripadvisors användare betygsätter Sveriges 25 bästa hotell och vilka hotell som har den bästa servicen så rankas Nordic Choice Hotels hotell rekordhögt. 7 av de 25 bästa hotellen i Sverige tillhör Nordic Choice Hotels och 13 av de som anses ha bäst service tillhör hotellkoncernen.

- Helt rätt! Detta är branschens viktigaste korning eftersom det är gästerna själva som har värderat och rankat. Det betyder att vi har klarat av att skapa hotell som gästerna älskar, kommer tillbaks till och gärna rekommenderar sina vänner, säger Petter A. Stordalen, ägare och styrelseordförande Nordic Choice Hotels.

Det är världens största resewebb, TripAdvisor, som står bakom listan “Travellers’ Choice 2017”. TripAdvisor har revolutionerat hotellbranschen med gästbaserade utvärderingar. TripAdvisor har i dag i snitt 390 miljoner unika besökare i månaden med i genomsnitt 435 miljoner omdömen och synpunkter som täcker 6,8 miljoner övernattningsställen, restauranger och attraktioner.

- Vårt mål är att ständigt leverera de bästa gästupplevelserna på den nordiska marknaden, oavsett ifall du är på jobbresa, konferens eller semester. Hotellbranschen har de senaste åren präglats av expansion och öppnandet av många nya hotell. Nordic Choice Hotels är inget undantag. Det är extra roligt att få många topplaceringar när man möter tuff konkurrens, säger Torgeir Silseth.

De 25 bästa svenska hotellen. Nordic Choice Hotels placeringar:
11. Clarion Collection Hotel Drott, Karlstad
12. Clarion Hotel Sense, Luleå
13. Avalon Hotel, Göteborg
14. Clarion Hotel & Congress Malmö Live
20. Clarion Collection Hotel Odin, Göteborg
21. Copperhill Mountain Lodge, Åre
24. Clarion Collection Hotel Planetstaden, Lund

De 25 hotell med bäst service. Nordic Choice Hotels placeringar:
4. Clarion Collection Hotel Carlscrona
9. Clarion Collection Hotel Kompaniet, Nyköping
12. Clarion Collection Hotel Uman, Umeå
13. Clarion Collection Hotel Bilan, Karlstad
14 Clarion Collection Hotel Planetstaden, Lund
16. Clarion Collection hotel Bolinder Munktell, Eskilstuna
17. Clarion Collection Hotel Odin, Göteborg
18. Quality Hotel View, Malmö
21. Clarion Collection Hotel Packhuset, Kalmar
22. Clarion Hotel Örebro
23. Clarion Collection Hotel Tapto, Stockholm
24. Avalon Hotel, Göteborg
25. Clarion Hotel Winn, Gävle

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter