Kickoff

Clarionhotell prisas som bästa hotell

Nordic Choice Hotels årliga vinterkonferens gick av stapeln i förra veckan i Stockholm då närmare 3.000 personer samlades för att uppmärksamma årets prestationer. Till vinterkonferensen kommer ledare och medarbetare från hotellen i Norden, huvudkontor, leverantörer och samarbetspartners . Under den stora galakvällen delas de finaste priserna ut till enskilda personer och hotell.

Utmärkelsen som "Clarion Hotel of the Year 2016" gick till Clarion Hotel The Edge i Tromsö, Norge, och utmärkelsen "Clarion Collection Hotel of the Year 2016" gick till Clarion Collection Hotel Hammer i Lillehammer, Norge. Priset “Hotel of the Year” tilldelas de hotell som levererat allra bäst resultat inom bland annat service, gästnöjdhet och omsättning.

Henrik Berghult, Kedjedirektör Clarion Hotel om varför just The Edge utsetts till vinnare:
– The Edge har levererat enastående resultat inom samtliga områden i år och Hotelldirektör Øyvind Alapnes och hans gäng har bidragit till att göra Clarion som kedja ännu bättre. Framförallt har de varit vägledande i köpmannaskap genom att ständigt tänka kreativt och skapa ny business på alla möjliga och omöjliga sätt, avslutar Berghult.

Den andra vinnaren; Clarion Collection Hotel Hammer i Lillehammer har även de levererat i alla led.
– Med en erfaren och stark ledningsgrupp i kombination med duktiga och resultatsugna medarbetare är Clarion Collection Hotel Hammer, med Hotelldirektör Marianne Haraldsen i spetsen, ovanligt lösningsfokuserade och ser möjligheter i allt, säger John Kristian Stubban, Kedjedirektör Clarion Collection Hotel. - Inte sedan den olympiska elden slocknade i Lillehammer 1994 har någon vinnare varit i närheten av det hotellet levererade under 2016!

På vinterkonferensen utsågs även Clarion Hotel & Congress Malmö Live till ”Social Media Hotel of the Year” i tuff konkurrens med Nordic Choice Hotels övriga ca 190 hotell i Norden.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter