Kickoff

Scandic mest omtalade hotellvarumärket i Sverige

Scandic hamnar på topplistan i Yougov Brandindex ranking 2016 i kategorin ”Sveriges bäst omtalade varumärken” inom resebranschen.
- Att Scandic är det mest omtalade hotellvarumärket 2016 är verkligen ett kvitto på att våra spännande nysatsningar har gett resultat. Utöver investeringar vi gjort i nya hotell i Sverige har även intresset för våra signaturhotell varit enormt – både inom och utanför Sverige. Det är vi fantastisk glada för och vi hoppas på ett minst lika starkt 2017!, säger Anna Wirén, marknadsdirektör på Scandic Sverige.
I YouGov BrandIndex mäts 280 svenska varumärken. Varje dag genomförs 160 intervjuer och en av parametrarna som mäts - Buzz - visar vilka varumärken det har hörts mest positivt om. I listan över varumärken som ökar mest rankas de som allmänheten har mest positiva associationer med 2016 jämfört med 2015.

Top Buzz Rankings inom resebranschen 2016
Fritidsresor/TUI
Ving
Scandic
SAS
Trivago

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter