Kickoff

Steam Hotel inför konferensauktioner

The Steam Hotel, spa- och destinationshotellet som byggs i det 100 år gamla ångkraftverket, lanserar idag ett nytt sätt att köpa sin konferens på. Det är på auktionssajten Tradera man nu kan hitta och buda på olika konferensalternativ. Utgångsbudet på en konferens i höst är naturligtvis 1 kr. ”Även köpet och beslutet ska vara en spännande upplevelse”, menar Kai Pasma VD på Steam Hotel.

I konferensauktionen på Tradera ingår övernattning, konferenslokal, frukost, fika, lunch och 2-rättersmiddagar samt tillgång till spa, actionbad och utomhuspoolen på 7:e våningen. Priset per person för allt detta startar på 1 kr. Så möjligheten att göra ett riktigt bra klipp är stora med tanke på att ordinarie pris ligger på nästan 3000 kr per person.

”Valet av konferens- och mötesanläggning handlar naturligtvis om de fysiska förutsättningar i ett hotell i kombination med en stor förståelse från den säljande sidan kring vilka mål kunden önskar uppnå samt tidigare leveranser och referenser. Men vi tror inte detta räcker längre. Om vi säljer upplevelser måste ju även köpet vara lustfyllt och spännande. Företag vill alliera sig med företag som delar värderingar, agerar proaktivt, har nya idéer, tänker annorlunda. Och att vi nu lägger ut en mängd konferenser på auktionssajten Tradera får fungera som en markör för Steam Hotels ambitioner kring nytänkande och upplevelser,” förklarar Kai Pasma.
Förutom att hotellet idag lanserar auktioner för företagsmarknaden så presenteras också en helt världsunik pingiskonferens. Pingis är en fantastisk social sport och vem har inte spelat rundpingis och skrattat högt? Kraftigt rabatterade priser för start-up-bolag tillhör också en av nyheterna som man hittar på Steams sajt. Fler start-up-bolag som har ekonomisk möjlighet att komma ifrån och sitta ner och reflektera kommer på sikt skapa ännu mer jobb i Sverige. Förhoppningen är att mötesindustrin lyfter lite extra på ögonen när det kommer till några av de totalt åtta nya företagslösningarna som hotellet lanserar idag.

”Det här med pingiskonferenser tror vi stenhårt på. Pingis, auktioner, schyssta priser för start-ups och så öppning den 1 augusti. Ett härligt flow just nu”, avslutar Kai Pasma.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter