Kickoff

Nytt livsstilshotell öppnar i Linköping

The Box Hotel slår upp dörrarna i Linköping våren 2018. Hotellet kommer erbjuda 176 rum, konferens, bar, restaurang och SPA. Stort fokus har lagts på att utveckla ett unikt och nytänkande koncept som skiljer sig från existerande hotell i Linköping.
The Box Hotel byggs i anslutning till det expansiva området kring SAAB Arena med närhet till flygplats, resecentrum och city. Hotellet kommer att ansluta sig till Best Western Hotels & Resorts, världens största hotellkedja av privatägda och personliga hotell.
- Det känns otroligt spännande och inspirerande att få vara med och utveckla ett hotell från grunden säger Bengt Pettersson, ägare till The Box Hotel. Vi har lagt mycket energi på att utveckla ett koncept som inte bara tilltalar hotellgästen utan lika mycket vänder sig till den lokala marknaden som söker en social mötesplats. Vi tror och hoppas att Linköpingsborna ska hitta hit för att mötas, äta och dricka eller besöka vårt SPA.
- Vi är glada och stolta över att The Box Hotel blir en del av Best Western säger Sverigechefen Johan Michelson. Vår ambition är att erbjuda personliga och unika upplevelser och The Box Hotel symboliserar detta genom sitt nytänkande och intressanta koncept. Linköping är dessutom en destination som utvecklas väldigt positivt och det är därför extra glädjande att kunna erbjuda tre attraktiva hotell på marknaden.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter