Kickoff

Nordic Choice Hotels i samarbete med Canal Digital

Nordic Choice hotels har ingått ett samarbete med Canal Digital som innebär att koncernens hotell i Norden nu kommer att ha tv-lösningar från Canal Digital. Det nya avtalet betyder att Canal Digital kommer att erbjuda tv-underhållning på runt 30 000 hotellrum samt i hotellens lobbyområden och barer.

- Vi strävar alltid efter att kunna vässa upplevelsen för våra gäster på hotellen och vårt nya samarbete med Canal Digital är ett utmärkt exempel på detta. Vi utvecklar nu tv-upplevelsen på hotellen genom att i vårt nya kanalutbud kunna erbjuda fler tv-kanaler med det bästa inom tv oavsett ifall det är nyheter, sport, dokumentärer, serier eller filmer, säger Eirik Bogsnes, executive vice president Hotel Services på Nordic Choice Hotels.

Canal Digital som är Nordens ledande TV-distributör med över 100 tv-kanaler och interaktiva tjänster har satt ribban högt för det nya samarbetet.
- Det är ett stort erkännande att Nordic Choice Hotels väljer vår tv-lösning för att leverera förstklassiga kundupplevelser i hela Norden. Vi ser fram emot att låta ännu fler få ta del av vår tv-upplevelse. Det breda utbudet omfattar bland annat Discovery, Turner, TV2 (Norge), C More och TV4 (Sverige). Kanalutbudet kommer att anpassas för de olika länderna, säger Ragnar Kårhus som är CEO för Canal Digital AS
Implementeringen av det nya kanalpaketet pågår för fullt och först ut är hotellen At Six och Hobo i Stockholm den 23 mars. I slutet av 2017 beräknas alla hotell ha gått över till Canal Digital.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter