Kickoff

Tre nya mötesrum på Happy Tammsvik

Happy Tammsvik fortsätter föra in glädjen i mötet och nu öppnas dörrarna till tre helt nyrenoverade mötesrum. Cecilia med befriande högt i tak, Klara med härligt ljusinsläpp och energirummet Ljuset. Samtliga inredda med nya möbler som bidrar till välmående för både kropp och knopp.

På Happy Tammsvik förenas flera av de världar som vid första anblick kan tyckas vara paradoxer. Att kombinera humor med möte var ingen självklarhet innan Happy Tammsvik tog platsen som branschens roligaste mötesplats. Idag styr skrattet erbjudandet och präglar hela anläggningen. I dagarna blev ytterligare tre nyrenoverade mötesrum färdiga: Cecilia, med plats för upp till140 personer, Klara som rymmer 50 personer och Ljuset som är ett riktigt energirum med ställbar belysning i olika färger. De tre nya lokalerna är riktiga färginjektioner för de som önskar men kan också användas som mer ”standardlokaler”. 

Nya mattor, ny färg på väggarna och ny inredning. De sköna stolarna kommer från Kinnarps och borden från HotelSupply. I val av möbelleverantörer har man förutom färg och form tagit hänsyn till kvalitet, hållbarhetstänk och ergonomi.
- Vi har tänkt in flera olika aspekter när vi valt möblerna, dels att mötesgästerna ska sitta bra förstås och orka vara fokuserade länge men också att underlätta arbetet för personalen. Möblerna ska också vara enkla att flytta för att öka flexibiliteten för konferensgrupper som snabbt vill kunna möblera om i rummet, säger hotelldirektör Ulrika Bergström.
- Vi vet även att Kinnarps ligger i framkant när det gäller gränslösa kontorsmiljöer – deras tänk går helt i linje med vår filosofi om rörlighet och träning i vardagen.

I anslutning till de nyrenoverade rummen finns en färgstark lounge för fika, bensträckare och skrattpauser och sommartid bjuder den grönskande trädgården på sittgrupper precis utanför. Sedan tidigare finns flera gränslösa mötesrum på Happy Tammsvik - inredda med alltifrån pingisbord, bollhav, sandstrand och gungor som vajar fritt från taket. Och fler kommer det med största sannolikhet bli framöver.
- Vi lyssnar på våra gästers önskemål och ibland förekommer vi dem. Vi har insett att de allra flesta uppskattar annorlunda inslag i konferensen. Vi brukar få förse våra rum med fatboys och ballonger. Det gör vi så gärna eftersom vi vet att kreativa miljöer gör underverk för mötet, säger Ulrika.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter