Kickoff

Ny konferensteknik på Radisson Blu Hotel Uppsala

Sedan öppningen 2012 har Radisson Blu Hotel Uppsala tagit emot tusentals konferensgäster varje år i den bågformade byggnaden intill Uppsala Resecentrum. Nu satsar de på en ny konferensteknik som genom en trådlös anslutning förenklar möten med ett klick.
– Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för framgångsrika möten i Uppsala. Det ska vara roligt och enkelt att hålla möten hos oss på Radisson Blu Hotel Uppsala. Därför är vi väldigt glada över vår nya teknik som gör att man kan ansluta datorn med ett enkelt klick, berättar Ann-Sophie Myrefelt, VD Radisson Blu Hotel Uppsala.

Tekniken heter Clickshare och kan genom en trådlös anslutning kopplas via usb eller bluetooth till både dator, mobil och surfplatta. Förutom att man slipper kablar som krånglar kan man enkelt koppla till och från presentationen. Dessutom aktiverar den fler mötesdeltagare genom att flera personer kan kopplas till projektorn samtidigt.
– Den nya tekniken har varit otroligt uppskattad av våra gäster. Genom att alla kan delta i mötet på ett annat sätt blir man effektivare och kan lättare fatta beslut. Dessutom är det roligt när man börjar tävla om vem som ska få visa sin bild på projektorduken, avslutar Myrefelt och ler.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter