Kickoff

King Arthur

När Arthurs föräldrar mördats stjäl hans farbror, tyrannen Vortigern, kronan. Efter att Arthur berövats på sitt arv vet han själv inte om sin egen bakgrund och lever därför ett tufft liv i stadens gränder. När han en dag drar svärdet, Excalibur, ur stenen vänds hans liv upp och ner och han tvingas möta sanningen kring sitt riktiga arv, oavsett om han gillar det eller inte.

Genre: Drama, Action, Äventyr
Skådespelare: Charlie Hunnam, Jude Law, Djimon Hounsou m.fl.
På bio: 10 maj

Pirates of the Caribbean: Salazar’s revenge

Kapten Jack Sparrow är återigen jagad av sin gamla nemesis, den skräckinjagande Kapten Salazar. Salazar tänker förgöra varenda pirat på haven och Kapten Jacks enda hopp om överlevnad är att försöka hitta Poseidons mytomspunna treudd – en kraftfull klenod som ger ägaren total kontroll över haven.

Genre: Action, Komedi, Äventyr
Regissör: Joachim Rønning och Espen Sandberg
Skådespelare: Johnny Depp, Geoffrey Rush och Javier Bardem m.fl.
På bio: 24 maj

the mummy

Tom Cruise spelar huvudrollen i en helt ny version av legenden som fascinerat hela världen sedan mänsklighetens begynnelse – Mumien. Den egyptiska drottningen Ahmanet väcks ur sin eviga vila för att hämnas på världen som på ett orättvist sätt tog hennes liv.
The Mummy tar sig an den klassiska matinéfilmen med ett nytt grepp, och tar oss med på en resa från Mellanösterns svepande sanddyner till den underjordiska värld som gömmer sig under dagens London.

Genre: Action, Fantasy, Äventyr 
På bio: 9 juni

Alien: Covenant

Uppföljare till kultfilmerna Alien och fortsättning till filmen Prometheus som också regisserades av Ridley Scott. När besättningen på rymdskeppet Covenant är på väg till en avlägsen planet i den bortre delen av galaxen upptäcker de att vad de tidigare trott varit ett outforskat paradis i själva verket är en mörk och farlig värld. De tvingas fly från ett hot mer skrämmande än de någonsin kunnat föreställa sig.

Genre: Skräck
På bio: 17 maj

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

kickan