Kickoff

Winn Hotel Group tar hem internationellt pris

Radisson Blu Metropol Helsingborg har på kort tid etablerat sig som en stark hotellaktör i Skåne. Något både hotelldirektören Mikael Wennerström, Winn Hotel Groups koncernchef Anders Junger och inte minst alla gäster känt till.
Nu kommer ett formellt erkännande också.
I hård konkurrens med Radisson Blu-hotell från hela världen tilldelas Radisson Blu Metropol Helsingborg det internationella och ärofyllda priset Franchise Hotel of the Year 2016.

- Vi är enormt stolta och glada över utmärkelsen. Det här är riktigt stort, säger Mikael Wennerström, hotelldirektör i Helsingborg. 
Anders Junger, koncernchef för Winn Hotel Group som driver 13 hotell i Sverige, menar att koncernens succéformel för hotellverksamhet lagt en grund till framgången. Formeln genomsyrar allt hotellarbete på alla nivåer i koncernen och går ut på att Personlighet, Engagemang och Glädje ger Affärsmässighet.

I Jungers och Wennerströms glada kommentarer kring prestigepriset dyker hela tiden ett och samma ord upp: Gästen.
- Sedan öppningen i september 2015 har vi strategiskt och målinriktat jobbat med mottot ”every moment matters”. Något som i praktiken innebär att våra medarbetare ser och uppmärksammar gästen oavsett vilken roll man har på hotellet. Vi tar ett 360-graders perspektiv där våra anställda får både mandat och ansvar att leverera enligt en modell som ska ge en kundnöjdhet på 100 %, säger Mikael Wennerström.

Priset är baserat på flera olika kriterier där just gästens upplevelser hamnar i centrum. Hotellet har rankats mycket högt i TripAdvisor listning, gästundersökningar och i de av Rezidor ledda kvalitetsundersökningar som är förknippade med hur man upplever hotellet som gäst.
Anders Junger ser priset som ett bevis på hårt och stabilt arbete:
- Att vi som hotellgrupp får ett så ärofullt pris visar att vi är en trygg och pålitlig affärspartner. När vi inleder ett samarbete med en hotellpartner, så är det alltid med största engagemang. Denna utmärkelse är ett kvitto på det.

Joep Peeters, Senior Vice President Franchise för globala Carlson Rezidor Hotel Group, öser från sin horisont beröm över både hotellet och samarbetet.
- Jag är extremt nöjd och stolt att just Radisson Blu Metropol har fått utmärkelsen Franchise Hotel of the Year 2016. Detta fantastiska hotell är ett perfekt exempel på hur vi samarbetar med Winn Hotel Group för att skapa minnesvärda hotell där våra gäster älskar att vara och dit man vill återkomma, säger han och fortsätter.
-Jag gratulerar hela teamet till utmärkelsen, till deras hårda och dedikerade arbete i att serva gäster med en Yes I Can-attityd som är fundamental när man ska skapa minnesvärda upplevelser.

Anders Junger ser priset som ett startskott:
- Flera av våra hotell har målsättningen att bli årets hotell inom sin respektive kategori. Och med vår affärsidé är allt möjligt!

FAKTA
Radisson Blu Metropol Helsingborg drivs av Winn Hotel Group som franchisetagare till varumärket Radisson Blu. Totalt har Winn Hotel Group 13 hotell i Sverige, varav 10 drivs i franchiseformen.
Det finns 380 unika Radisson Blu hotell runt om i världen, varav 90 drivs på franchisekontrakt.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter