Kickoff

Nytt Best Western Plus hotell i Trondheim

Hotel Bakeriet, tidigare Clarion Collection, går med i Best Western Hotels & Resorts den 1 januari 2018, och blir då ett Best Western Plus hotell. Därmed blir detta det tredje hotellet inom kedjan i Trondheimsområdet, och det första Best Western Plus hotellet.

Hotel Bakeriet är ett mycket populärt hotell, beläget i centrala Trondheim med gångavstånd till attraktioner som Nidarosdomen, tågstationen, teatern, shopping och restauranger. Det är en historisk atmosfär över hotellet som har lång bakgrund som bageri. Byggnaden är från mitten av 1800-talet, och i dag får gästerna uppleva en unik miljö med utställningar och interiörer från hotellets rika historia. Hotellet har 109 fina gästrum, två konferensrum, lobbybar, träningsrum och restaurang.
”Vi har velat stärka vår position i Trondheim centrum och Hotel Bakeriet är perfekt för Best Western Hotels & Resorts med sin personlighet och unika historia att berätta,” säger Hege Ramm, Country Manager Norway. ”Hotellet är mycket attraktivt både för affärsresenärer och turister.”
“Efter att ha ägt Hotel Bakeriet i något år, ser vi nu väldigt positivt på att driva hotellet som en del av Best Western familjen,” säger Francis Hay, ägare av Hotel Bakeriet. “Vi ser fram emot att implementera Best Westerns koncept och också sätta igång med en utveckling av hotellet så att vi får ett inbjudande och levande hotell mitt i den historiska delen av Trondheims centrum.”

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter