Kickoff

Stordalens lågpriskedja lanseras i Sverige

Comfort Hotel Xpress har blivit en succé i Norge och nu tas konceptet till Sverige och Kungsbron. Det är Comfort Hotell Stockholm som ska få ny kostym efter det nya konceptet.

 Idén bakom är att hålla ett lågt pris på själva övernattningen. Sedan betalar gästerna för extra tjänster. Hotellet är det fjärde i kedjan och den mest påtagliga förändringen är att frukostbuffén försvinner och städningen sker var fjärde dag. Vill man ha städning oftare och frukost, får man betala extra. ”Det viktigaste är en riktigt skön säng, en bra dusch och en toalett”, säger Anna Spjuth chef för Comfort Hotel till Besöksliv. Vidare säger hon att de räknar med att affärsgästerna kommer att dominera i veckorna samtidigt som det är fler privatpersoner på helgerna.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter