Kickoff

Av totalt 1700 hotell har Clarion Hotel® fem av Sveriges bästa

Resesidan TripAdvisor har utsett de 25 bästa hotellen i Sverige under kategorin Travelers’ Choice 2017. Av Sveriges totalt 1700 hotell har Clarion Hotel fem hotell av de 25 bästa. Clarion Hotel Sense i Luleå får dessutom dubbla priser.

Igår presenterade resesajten TripAdvisor listan över Sveriges 25 bästa hotell enligt TripAdvisors resenärer, där fem av Clarions hotell finns representerade. Omröstningen har gjorts av resenärer i kategorin Travelers’ choice 2017, där hotellen bedömts utifrån kriterier såsom service, upplevelse och produkt.

Bland de 25 bästa hotellen är: Clarion Collection Hotel Drott i Karlstad (plats 11), Clarion Hotel Sense i Luleå (plats 12), Clarion Hotel & Congress Malmö Live (plats 14), Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg (plats 20) och Clarion Collection Hotel Planetstaden i Lund (plats 24).

Samtidigt får Clarion Hotel Sense, ytterligare ett prisav en annan resesajt, Trivago, som rankar hotellet till ett av de tio bästa fyrstjärniga.
– Det här är fantastiskt! Vi är oerhört stolta och glada över att våra hotell är så populära och uppskattas av resenärerna. Det här är det bästa kvittot och betyget på att det vi gör är rätt. Vi kommer fortsätta att satsa och utveckla våra hotell för att våra gäster ska trivas, få minnesvärda upplevelser och vilja komma tillbaka, säger Henrik Berghult, koncerndirektör Clarion Hotel.

TripAdvisor® är världens största resesida. Här finns över 500 miljoner opartiska omdömen om hotell, sevärdheter och restauranger samlade.
– Det är mycket ärofullt och med stor ödmjukhet vi tar till oss det glada beskedet. Att så många av våra hotell tar plats bland andra mycket uppskattade hotell i landet gör oss väldigt ödmjuka, avslutar Henrik Berghult.

Hela listan över Sveriges 25 bästa hotell:
https://www.tripadvisor.se/TravelersChoice-Hotels-cTop-g189806

Trivagos lista:
http://room5.trivago.se/sveriges-basta-hotell-2018/

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter