Kickoff

Noors Slott utsett till årets konferenshotell av SSQ Service Award

Kick Off och Affärsresenären nominderade 30 anläggningar som SSQ följde under hela 2017. Genom att analysera vad som skrivs på de 170+ största ratingsiterna, däribland TripAdvisor, Booking.com och Expedia samt utvärdera gästbemötandet på anläggningarna genom mystery shopping via telefon och e-post kom de fram till vinnarna i kategorierna årets konferenshotell, årets affärshotell och årets dagkonferensanläggning.

– När jag tog emot priset på scenen fick jag frågan om varför vi tror att vi vinner i år igen. Jag håller fast vid att om medarbetare och ledning samarbetar väl och har roligt på arbetet så märks det och smittar av sig på våra gäster, säger Noors Slotts ägare Sofia Hjärner och förklarar:

– På Noors strävar vi efter att bygga bemötande, service och värdskap inifrån och ut. Det handlar om att ta hand om alla som arbetar hos oss. Det ger medarbetarna energi att intressera sig för varje gäst som kommer över tröskeln till oss. Vi vet att gott värdskap kräver att du är ditt bästa jag varje dag och att vi ständigt jobbar med alla små detaljer samtidigt som vi hela tiden förbättrar oss! För oss som jobbar så är det förstås extra glädjande att det är kunderna som utsett oss till vinnare baserat på utvärderingar!

Årets vinnare

AFFÄRSHOTELL
1) Hotel Pigalle, 2) Upper House 3) Hotel Rival

KONFERENSHOTELL
1) Noors Slott 2) Hooks Herrgård 3) Stenungsbaden Yacht Club

DAGKONFERENS
1) Regissörsvillan 2) Aros Kongress Center 3) World Trade Center

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter