Kickoff

Clarion Hotel Arlanda Airport vinner pris som Clarions bästa hotell

Det var på Nordic Choice Hotels vinterkonferens inför en publik på ca 3000 personer som priset "Clarion Hotel of the Year 2017" delades ut till Clarion Hotel Arlanda Airport. Priset intygar att hotellet har levererat ett fantastiskt resultat på alla kriterier: gästnöjdhet, medarbetarnöjdhet, samhällsansvar och omsättning. 

- Jag är så otroligt glad över detta pris! Det är ett bevis och en bekräftelse på att vi gör rätt och gott. Mest av allt, är jag obeskrivligt stolt över teamet, som med engagemang utöver det vanliga, har tagit oss hit, säger Pernilla Johansson, VD och hotelldirektör för Clarion Hotel Arlanda Airport

Hotellets bästa år 
2017 blev året Clarion Hotel Arlanda Airport slog rekord i omsättning och antalet gäster sedan hotellet öppnade 2012. Clarion Hotel Arlanda Airport har de nöjdaste medarbetarna inom Clarion Hotel i Sverige och ligger topp fem i gästnöjdhet av totalt 74 hotell. Tripadvisors användare fortsätter att betygsätta hotellet som nummer 1 på Arlanda. 

Förutom det, har hotellets arbete med miljö och att ta ansvar utanför hotelltrappan aldrig varit större och mer betydelsefullt. Ett arbete som resulterade i en nominering i kategorin "We Care Hotel of the Year 2017", på Nordic Choice Hotels vinterkonferens. Där placerade sig Clarion Hotel Arlanda Airport bland topp fem av totalt 190 hotell.   

Bästa hotellet för andra gången
Clarion Hotel Arlanda Airport stod på scenen på vinterkonferensen för exakt tre år sedan och blev även då "Clarion Hotel of the Year 2014". 

- Clarion Arlanda är ett av våra mest framgångsrika hotel genom tiderna som går från klarhet till klarhet. En solklar vinnare som på alla sätt lever upp till Clarions vision om att öka livskvaliteten för gäster och medarbetare, säger Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotel

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter