Kickoff

Elite Hotels tar över ett av Malmös främsta hotell

Sveriges största privatägda hotellkedja, Elite Hotels of Sweden, fortsätter att satsa på Malmö och tar nu över ett internationellt välrenommerat hotell i kvarteret Rosen i Malmös innerstad.

Det etablerade hotellet byter namn till Elite Hotel Adlon och blir kedjans fjärde hotell på destinationen tillika trettiosjunde i landet. Hotellövertagandet är en del i en långsiktig satsning och Elite Hotels skriver ett längre hyresavtal med fastighetsägaren Balder.

 - Det är ett välskött premiumhotell med stark internationell profil som tilltalar en annan målgrupp än våra nuvarande hotell, säger Jukka Turku, hotelldirektör för Elite Hotels i Malmö.

Elite Hotels har redan tre fullservicehotell med bästa läge i Malmö. Med Elite Hotel Adlon ökar kedjans rumskapacitet med hela 42 procent på orten vilket ger utrymme för att välkomna fler nöjda gäster i Sveriges tredje största stad.

 - Malmö är en dynamisk hotelldestination där vi ser att det fortsatt finns långsiktigt spännande möjligheter för oss. Nya Elite Hotel Adlon blir ett fint tillskott till vår befintliga portfölj, säger Bicky Chakraborty, VD, ägare och grundare till Elite Hotels.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter