Kickoff

7A Strandvägens nya showroom med utsikt över Nybroviken

Under våren har en av 7A Strandvägens vackraste salonger gjorts om till ett perfekt showroom. Salongen, som vetter ut mot Nybrovikens glittrande vatten har fått en neutral grå ton på väggarna och väggfasta hyllor som passar perfekt för produktlanseringar och pressvisningar.

Det som startade som en våning av kontorshotell på Strandvägen 7A för 12 år sedan, har idag växt till att bli tre flexibla kontors- och mötesanläggningar på tre attraktiva adresser i Stockholms innerstad. På samtliga anläggningar erbjuder 7A konferens- och möteslokaler samt kontorshotellslösningar av olika slag. 

Samtliga av 7As anläggningar ligger endast fem minuter från en tunnelbanestation och i närheten av flera kända landmärken som Stockholm Centralstation, Kungliga Dramatiska Teatern och Stockholms Stadsbibliotek. 

7As mötesvåning 7A Strandvägen har ett magiskt läge precis intill Nybrovikens glittrande vatten och skärgårdsbåtarna. Anläggningen är inhyst i en av stadens bäst bevarade jugendfastigheter från tidigt 1900 och har flera originaldetaljer bevarade. Våningens vackra salonger är smakfullt inredda i den historiska omgivningen och passar utmärkt för möten som, styrelsemöten, konferenser, lanseringar, skiljeförfaranden, middagar, evenemang och mingel.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter