Kickoff

Nordic Choice Hotels får nytt hotell i Trelleborg

Hotel Magasinet i Trelleborg blir från och med den 1 november del av Nordic Choice-familjen. Hotellet blir ett Clarion Collection-hotell och får namnet Clarion Collection Hotel Magasinet. 

Hotellet ligger mitt i hjärtat av Trelleborg, med närhet till citypuls och några av Skånes finaste stränder. Det tidigare spannmålsmagasinet, som var i bruk i över 100 år, har varsamt renoverats och erbjuder rum med design och historisk karaktär, många med utsikt över havet och Trelleborgs hamn.

- Jag är superglad över att vi får möjlighet att erbjuda ett nytt hotell i en ny stad för våra gäster. Trelleborg är en spännande stad med vacker natur och hotellet är dessutom inrymt i en historisk byggnad vilket passar oss utmärkt. Jag ser oerhört mycket fram emot den 1 november då hotellet skyltas om, säger Nordic Choice Hotels grundare Petter A Stordalen.

Samtidigt som hotellet byter kedja pågår en ombyggnad och utökning av antalet rum. Från januari 2019 kommer hotellet att ha 58 rum med totalt 114 bäddar.

Clarion Collection Hotel Magasinet drivs av operatören Revhaken Hotels. Revhaken driver sedan tidigare Quality Hotel Royal Corner i Växjö.
- Efter flera år av uppskattad service och tusentals gästmöten kände vi att det var dags att ta nästa steg. Vi började med att bygga om och nu byter vi även kedja, för att med Clarion Collections förmåner ge våra gäster, gamla som nya, en än mer uppskattad upplevelse, säger hotellets ägare, Sven-Erik Hansson.

Från den 1 november kommer Clarion Collection Hotel Magasinet att erbjuda de klassiska Clarion Collection-förmånerna Afternoon Sweets och Tonight’s Special, dvs. eftermiddagsfika plus en kvällsmåltid där båda ingår i rumspriset.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter