Kickoff

Julbordsshow på Artipelag

Blanda ett klassiskt men på samma gång överraskande julbord - ihop med en spektakulär cirkus, en nycirkus i världsklass. Med mycket hjärta, glimten i ögat och ett nyskapande som tänjer på människans fysiska och mentala gränser - precis där 
uppstår en julbordsshow på Artipelag ihop med Cirkus Cirkör. 

Artipelag är en sammanslagning av Art, Activities, och Archipelago, och med sina lo 400 kvm är Artipelag ett av Stockholms största konstmuseer. I år 2018 är det Cirkus 
Cirkör som står för underhållningen vid årets julbordsshow. Under kvällarna som 
julbordsshowen ges kommer gästerna få uppleva ett cirkusartisteri av absoluta 
toppklass och ett klassiskt julbord på en lika hög nivå. Med sig till Artipelag tar Cirkus Cirkör en specialkomponerad julbordsshow bestående av cirkusartister i världsklass. I en sann Cirkus Cirkör-anda kommer publiken få uppleva något de inte förväntar sig. Alla sittplatser ger gästerna en unik upplevelse av showen, det blir cirkus överallt, på scen, mitt ibland gästerna och uppe i luften. 

Julbord Artipelag är signerad brödraparet Gustav och Fredrik Otterberg. Gustav är kökschef med en bakgrund på innerstadens finkrogar, och Fredrik är chefskonditor och en tidigare medlem av svenska konditorslandslaget. Serveringen inkluderar alla klassiska rätter, men med spännande överraskningar. Det finns något för alla åldrar och förstås vegetariska alternativ lagade med hög ambitionsnivå. 

Julbordsshowen tar plats i Artbox som är Artipelags största eventhall. Artbox erbjuder oändliga möjligheter för aktiviteter såväl för kreativa möten, galamiddagar, TV-program, mässor eller en show lik denna. Denna imponerande och multifunktionella hall på 1 200 m2 är helt unik i sitt slag och här finns plats för hela 1100 personer.