Kickoff

Höstdestinationer

Utrecht är ett fantastiskt alternativ till populära Amsterdam. Det är en avslappnad stad som också har vackra kanaler och högklassiga restauranger. Då det endast ligger cirka 30 minuter med tåg frän Amsterdam är det enkelt att ta sig in till huvudstaden för dagsutflykter 

Utrecht är ett fantastiskt alternativ till populära Amsterdam. Det är en avslappnad stad som också har vackra kanaler och högklassiga restauranger. Då det endast ligger cirka 30 minuter med tåg frän Amsterdam är det enkelt att ta sig in till huvudstaden för dagsutflykter

Om du inte är redo att säga farväl till solbrännan riktigt än kan du ta dig till Tel Aviv. Den riviera-liknande strandpromenaden fylls av joggare, butiker och utmärkta restauranger som serverar nyfångad Medelhavsmat. En mild bris smeker de 16 stränderna längs med kusten. Flanera i tex Neve Tzedek, den pittoreska stadsdelen med smala gränder och vacker arkitektur. 

Prag är vackert men kan ibland vara turist-tätt. Ett minst lika spännande och mer prisvärt alternativ är Olomouc i vinregionen Moravia. Staden bjuder på vacker arkitektur, sjuder av energi som studentstad och lovar trevliga eftermiddagar pä mikrobryggerier och mysiga barer. 

Istället för Lissabon så kan resenärer nyfikna pä Portugal ta sig inåt landet till "museistaden" Evora — en stad med mängder av historiskt intressanta monument, bland annat det läskiga Capela dos Ossos med sina skelettprydda väggar. Universitetsstaden Evora ligger i Portugals största region, Alentejo, och huserar flertalet viktiga monument helt tillbaka till romartiden, men har även utvecklats till ett centrum för vinet i området. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter