Kickoff

THE SEVEN 

Kreativ och nytänkande streetfoodrestaurang på Kungsholmen. THE SEVEN öppnade 18 oktober med visionen att fylla den lucka inom steetfood som Stockholm hittills saknat. Menyn kretsar alltid kring sju streetfoodrätter från hela världen i kombination med olika cocktails. 

Text Tina Gardsten Foto THE SEVEN

Bakom THE SEVEN står de tre stockholmsbaserade krögarna Kim Lundvall, Marcus Bjelveby och Tal Borenshtien. Kim Lundvall har bland annat arbetat för Melker Andersson, Markus Bjelveby har flera år bakom sig på restaurang Riche i Stockholm och Tal Borenshtien har även han arbetat med Melker Andersson. De tre grundarna är även gemensamma ägare till det lyckade restaurangkonceptet Poke Burger som har ett flertal restauranger i Stockholm. —Vi fick i&en till THE SEVEN för vi kände att det saknades något liknande i Stockholm. 

Vi själva uppskattar konceptet med streetfood och cocktails och bestämde oss därför för att öppna och skapa ett härligt nytt koncept på Kungsholmen. Servicen och stämningen ska vara tillmötesgående, social och väldigt opretentiös. All beställning sker över disk via bartendern så det finns ingen bordsservering. 

Det finns alltid sju rätter att välja på, därav namnet, och det är blandad internationell streetfood. Det ska vara gott och billigt. Det är även grejen med våra cocktails, det ska vara billigt, runt 120 spänn. Man ska inte behöva lägga 15o spänn för en cocktail som inne i stan, säger Kim Lundvall, delägare tillsammans med Tal Borenshtein och Marcus Bjelveby. THE SEVEN erbjuder live och DJ: spelningar onsdagar, fredagar och lördagar. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

THE SEVEN

Kök: Snabbmat/Streetfood
Adress: Fleminggatan 39, Stockholm
Mail: info@theseven.se
Hemsida: theseven.se
Öppettider: Tisdag 17-22, Onsdag 17-00, Torsdag 11-00, Fredag 17-01, Lördag 12-01, Sön-mån stängt