Kickoff

Favoritresmål

Solsäkra öar, fina stränder, bra golfbanor, klara vatten och barnvänliga destinationer. Medelhavet är fullt av härliga resmål och att välja ut ett fåtal favoriter är svårt, men vi har gjort ett försök. Här listar vi 4 favoritresmål i medelhavet.

1. Cypern
Få Medelhavsöar är så solsäkra som Cypern, hit kommer värmen tidigt på våren och stannar ända in i november. Cypern har medelhavets klaraste vatten.

2. Turkiet
Turkiet har gjort comeback och det är många saker som lockar med detta land. Solsäkert, värmen stannar länge, hotellen håller hög klass och dessutom är Turkiet ett prisvärt resmåk där du får mycket för pengarna.

3. Lanzarote
Vulkanön Lanzarote lockar turister med fina stränder, bra golfbanor, ett spännande landskap och härliga restauranger och kvällsnöjen.

4. Kreta
Kreta är en av Greklands mest barnvänliga öar. Hyr bil och känn historiens vingslag vid Knossos, ta båten till vackra Loutro, besök söderhavsstranden Elafonissi med rosa korallstrand och strosa i Chanias gränder.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter