Kickoff

Garba

Garba är ett socialt restaurangprojekt som drivs av kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström.

Foto: Elin Sylwan

De båda kockarna fann varandra genom det gemensamma intresset för rak och ärlig mat, den upprymda känslan av förälskelse till ett vackert salladsblad, att äta tillsammans och att dricka gott, naturligt vin.

Just nu hittar du pop up- restaurangen Garba måndag till fredag 11–14 i Eldbaren på Gamla Riksarkivet i Stockholm.
Där lagas det luncher och bakas sötsaker, måndag till fredag, kl. 11:00-14:00 på gatuplan i den anrika byggnaden ute på Riddarholmen.

Bokningar tas emot för både privatpersoner och företag i de spektakulära salarna på övervåningen för till exempel födelsedagar, affärsluncher eller middagar, konferenser med Garba- fika, bakverk för avhämtning, frukostar och AW:s med populära snacks.

Utvalda kvällar under våren öppnar även Garba upp för populära middagar några trappor upp.

På Garbamiddagarna sitter man runt stora bord med nya och gamla bekantskaper där man serveras fem rätter med vin. Sittningarna börjar 19:00 och priset är 700 kr för maten och 550 för vin. Brunch kostar 525 och du blir serverad family style vid borden. Alla Garba-event på Gamla Riksarkivet avslutas med kaffe i godisrummet.

När vädret tillåter framåt våren flyttar man även ut luncherna på innergården.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Datum våren 2019

9 mars – brunch klockan 13:00
29 mars – middag klockan 19:00
6 april – middag klockan 19:00

Datum längre fram publiceras på instagram @garbarestaurant och garba.se

Bord bokas via: hej@garba.se