Kickoff

Clarion Hotel har öppnat Oslos största hotellsatsning någonsin

Fredagen den 1 mars öppnade Clarion Hotel The Hub mitt i centrala Oslo. Med 810 rum, unik design, Hub Bar i gatuplan samt cocktailbaren Bon Bon och restaurang Norda på 13e våningen med panoramautsikt över Oslo är Clarion Hotel The Hub både Oslos och Clarion Hotels största satsning någonsin.

– Clarion Hotel The Hub blir en arena för kreativitet, inspiration och flexibilitet. Som Oslos största hotell ska vi sätta agendan för vad som kan upplevas på ett hotell. Clarion Hotel The Hub har en varm atmosfär, med medarbetare som brinner för mångfald, miljö och att erbjuda det där lilla extra till gästerna, säger Andre Schreiner, General Manager Clarion Hotel The Hub.

Clarion Hotel The Hub blir med sina 810 rum Oslos största hotell. Efter en totalrenovinering av tidigare Clarion Hotel Royal Christiania står nu det nya hotellet klart, rakt över gatan från Oslos centralstation. Förutom hotellrummen och den stora kongressalen är det mat och dryck som kommer att dominera i hotellets profil.

Hub Bar, i hotellets bottenvåning och med egen entréingång från gatuplan, är en informell och pulserande mötesplats vars atmosfär förändras i takt med dygnets olika timmar. Här kan du njuta av kaffe, smoothies och avokadomackor på morgonen, sallader och smörgåsar vid lunchtid och wine-tasting på kvällen.

Restaurang Norda ligger på hotellets 13:e våning och sätter fokus på kvalitetsråvaror i en internationell kontext i ett Nordic Fusion-koncept med inspiration från stjärnkocken Marcus Samuelsson. Norda finns sedan tidigare på Clarion Hotel Post i Göteborg och har sedan öppningen 2012 varit oerhört populärt bland göteborgarna. Norda Oslo blir den andra restaurangen med samma koncept. 

Bon Bon Bar ligger intill Norda och serverar urbana och raffinerade cocktails skapade av nordiskt producerade spritdrycker med lokalproducerade råvaror. Även Bon Bon Bar är ett framgångsrikt koncept som sedan tidigare finns på Clarion Hotel Post. 
På hotellets tak ligger även Norges största rooftop-odling, med en yta på 200 kvadratmeter, som har fått namnet GrowHub.

Clarion Hotel The Hub öppnade fredagen den 1 mars och håller en öppningskonsert för Osloborna den 7 mars på Jernbanetorget för att inviga hotellet. På plats är flera kända artister och Petter Stordalen, ägaren av Nordic Choice Hotels, som har utlovat ett stunt utöver det vanliga. 

Fakta om Clarion Hotel The Hub
Oslos bästa läge, med placering alldeles intill Oslo centralstation (Oslo S), snabbtåget Flytoget och Jernbanetorget
810 moderna rum inklusive tre säkerhetsvåningar (som kan stängas av för andra gäster)
3 spännande mat- och dryckeskoncept
Lokalproducerade och ekologiska råvaror, utöver närodlade kryddväxter och grödor från GrowHub
Lobbyshop, pop-up butik och bibliotek i hotellets bottenvåning
Gym och träningsrum på 100 kvm
22 mötesrum
Konferenssal på över 900 kvm
Podcast-rum
Unikt och kreativt mötesrum – Think Outside The Box

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter