Kickoff

Möts på Halmstads Teater

På Halmstads Teater skapar vi möten för alla sinnen, i alla mötesformer. Från den lilla konferensen till den stora kickoffen eller kongressen med upp till 900 deltagare. Vi brinner för specialevent som middagar, mässor och produktlanseringar. Vår styrka är engagemang, erfarenhet och personligt bemötande hela vägen från planering till genomförande.

Centralt läge
Det centrala läget gör det enkelt och tidseffektivt att både arrangera och delta i möten på Halmstads Teater. Närheten ger smidiga val av kommunikation för inresande deltagare. Du når buss- och centralstation med fem minuters promenad, Halmstad city Airport och E6an med tio minuters bilresa. Utanför dörrarna finns stadsbussarna och hela Halmstad City med sex närliggande hotell.
 
Upplevelsepaket
Med upplevelsepaket kan du nu göra mer av ditt möte eller konferens på Halmstads Teater. Avsluta mötesdagen och välj bland vårt breda utbud av föreställningar och shower. Gör en affärslunch och njut av Halmstads Lunchteater, en gång i månaden vår som höst. Provsmaka lokalrostat kaffe av högsta kvalitet på Slottsmöllan som gemensam aktivitet. Eller sträck på benen under en guidad promenad och lär dig mer om Halmstads konstutbud eller historiska spår. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg för dig och dina mötesdeltagare.
 
www.halmstadsteater.se/moten

ANNONS

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter