Kickoff

vRÅ

Få är väl de gånger man stannat kvar och ”findinerat” vid övernattning hos en internationell hotellkedja. Restaurang vRÅ är ett undantag! Clarion Hotel Post som ju är ett stort, modernt konferenshotell med fokus på personlig service och en tillmötesgående atmosfär skänker en extra dimension av matsensation genom restaurang vRÅ.

vRÅ har blivit det självklara valet för såväl göteborgare som internationella gäster som älskar mat och vill njuta av fantastiska lokala råvaror från hav och land med gott samvete.
Man har valt att arbeta med fisk och skaldjur enbart från Sverige och Nordatlanten och ödmjukt och noggrant valt efter säsong.
vRÅ serverar sushi och råmat i en mysig och exklusiv miljö på Clarion Hotel Post. Restaurangen är småskalig med plats för runt 40 gäster och noggrant utvalda detaljer ger en känsla av Japan.

Öppet tisdag till lördag och serverar fyra-, sex-, och tiorätters som med fördel kombineras med sake.

Givetvis finns ett brett sortiment av saké, japansk & svensk öl, goda viner och många alkoholfria alternativ.

Målet är att fånga den exklusiva känslan bakom hantverket Sushi och råmat, men med en avspänd stämning i restaurangen och en känsla där Sverige möter Japan på ett modernt sätt.

restaurang vrå

Adress: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
Tel: 031-61 90 60
Web: www.restaurangvra.se
Priser: Förrätt 45-155 kr, varmrätt 155-245 kr, dessert 45-125 kr. Meny 495-1095 kr.
Antal platser: 44
Öppet: Tis–Tor 18–22, fre-lör 17.30–22.
Köksmästare: Sofia B. Olsson
Sous chef: Rebecca Olsson

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Sofia B. Olsson, Head Chef
Sofia B. Olsson, Head Chef