Sveriges största tidning om konferenser och möten

Boka ett futuristiskt och innovativt mötesrum för konferenser i tiden

Förra året fick Skogshem & Wijk ta emot Svenska Mötespriset i kategorin Årets Mötesrum för den unika säkerhetssalen ”Wijken”. Nu fortsätter den nytänkande anläggningen att leverera. Denna gång med ett unikt och innovativt mötesrum Covid CLEAN Bubblantm.

– Vi är ju en anläggning som är skapad för säkra möten, och vi fortsätter att leverera, även under pressade omständigheter, säger Thomas Nagel, VD för Skogshem & Wijk.

Genom modern teknik och användning av Ozoneair skapas en unik atmosfär i bubblan som gör att luften kontinuerligt blir renad och därmed är fri från eventuellt skadliga partiklar.

På det sättet kan ett litet sällskap ha kreativa möten i en helt unik miljö. Redan nu finns en väntelista för att få hyra Covid CLEAN Bubblantm och finns det planer att införskaffa en större Bubbla för större sällskap.

April, april 😂

Boka er nästa konferens i Covid CLEAN Bubblantm eller någon annan passande möteslokal på Skogshem & Wijk. Vi hjälper dig helt kostnadsfritt från start till mål. Vi är specialister på möten utifrån syfte och era förutsättningar.