Sveriges största tidning om konferenser och möten

Kongress och Stora möten på Elite Hotels

VI KAN STORA MÖTEN, MÄSSOR, EVENTS OCH KONGRESSER 
Elite Hotels är en av Sveriges största hotellkedjor och vi vill nu göra fler uppmärksamma på vårt fina utbud av stora mötesanläggningar och möjligheter att få uppleva atmosfären på våra anrika hotell med originaldetaljer eller få stiga in i ett av våra nya innovativa hotell med många våningar och milsvid utsikt.  

KREATIVA MILJÖER 
Vi erbjuder mötesplatser på 20 orter, i unika hotellmiljöer, centralt i staden och med individuell karaktär. Totalt har vi över 300 möteslokaler runt om i Sverige, många med kapacitet att ta runt 200 personer och 6 av dem med kapacitet att ta emot 400 personer i sina största lokaler. Modern teknik är en självklarhet liksom möjlighet att hålla digitala möten, hybridmöten och på några av våra anläggningar erbjuder vi även digitala studios. 

ERFAREN PERSONAL OCH PERSONLIG SERVICE 
Vi vet hur viktigt det är att bli bemött av ett professionellt team som vägleder, samordnar och levererar ett möte med stor passion och känsla för detaljer – det får ni hos oss och dessutom kan vi hjälpa till med allt från planering och deltagaradministration till innehåll och genomförande.  

MATGLÄDJE & ENERGI HELA DAGEN 
Mat och dryck vet vi är en viktig del av konferensupplevelsen. Våra hotell erbjuder restauranger av hög kvalité och hos oss står maten i centrum och våra duktiga köksmästare vet vad som går hem. Med vår konferensfika får mötesdeltagarna mer än en traditionell fika, vi erbjuder en riktig energikick som dessutom är vacker att titta på. Vad sägs till exempel om en läcker smoothie, goda hälsobars, hembakt fröknäcke, uppfriskande fruktsallad eller kanske en bit hembakad toscakaka?

PEPPA DELTAGARNA 
Be oss om hjälp med inspirerande talare och arrangemang. Vi samarbetar även med flera professionella aktörer och kan arrangera värdefulla teambuilding-aktiviteter både på plats och i närheten av hotellet.

MILJÖMEDVETNA MÖTEN
Våra Elite-hotell är miljöcertifierade med Green Key, en ledande internationell miljömärkning för anläggningar inom besöks- och turistbranschen. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor på alla våra hotell och är måna om att bidra till en hållbar och positiv samhällsutveckling. 

VÅRA KONGRESSHOTELL 
Låt oss kort presentera våra sex kongresshotell där alla har kapacitet att ta emot minst 400 personer i sina största lokaler: 

Elite Stadshotellet, Eskilstuna  
19 möteslokaler och kapacitet för upp till 500 personer  

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg 
24 möteslokaler och kapacitet för upp till 700 personer 

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm 
16 möteslokaler och kapacitet för upp till 400 personer 
 
Elite Hotel Park, Växjö  
21 möteslokaler och kapacitet för upp till 800 personer 

The Wood Hotel, Skellefteå 
3 möteslokaler samt 6 scener i Sara Kulturhus och kapacitet för upp till 1200 personer 

Conventum, Örebro 
21 möteslokaler, kongresshall med 1470 sittplatser och en eventarena på 4800 kvm 

Läs mer om hotellen och våra mötesmöjligheter här:  

Kongress och stora möten – flexibla mötesrum | Elite Hotels