Sveriges största tidning om konferenser och möten

Brunch Utan Slut

Golfbaren i Sundbyberg har haft BUS-premiär. BUS betyder Brunch Utan Slut och det är precis så bra som det låter. De serverar Brunch utan slut varje lördag från klockan 12 till stängning. 

Brunch utan slut är dessutom BUS-enkel. Det innebär att man slår sig ner på bästa möjliga plats i baren eller restaurangen. Har man tur så hugger man ett härligt fönsterbord eller är man mer nyfiken på att spana in i köket så slår man sig ner mitt i minigolfbanan och tjuvkikar in i köket på kockarna när de tillagar maten. 

Sedan så spanar man in den trevliga menyn och väljer 2 favoriter. Detta är riktigt prisvärt. Man får två valfria rätter från menyn för endast195kr/person.  

Trevlig BUS meny 

Det kan till exempel vara en utsökt charkbricka med olika sorters charkuterier, ostar och bröd och en av deras goda Flatbreadpizzor. En perfekt förrätt och varmrätt. Eller så kanske man heller vill äta en god Toastada med Pulled Pork, picklad lök och mangosalsa och sedan njuta av en smarrig äppelkaka med glass till dessert. Kaffe eller the ingår dessutom också i priset, men övrig dryck får man addera.

De har en trevlig vinlista och många olika sorters öl och dessutom finns Mimosa, Bloody Mary, kaffedrinkar och annat gott. Brunch utan slut serveras varje lördag, från klockan 12 på dagen. Sen man kan stanna hur länge man vill.  

För sen vill man ju såklart spela minigolf också. Då lägger man bara till en hundring så får man spela en runda minigolf också för att maximera upplevelsen och få en perfekt lördag! God mat, dryck och lagom med rörelse en lördag! 

12-håls minigolfbana 

Golfbaren Sundbyberg erbjuder en riktigt stämningsfull miljö med minigolf, mat och dryck – The Minigolf Experience som sammanhållande tema.  Här finns ”proffsig minigolf med detaljfinesser” med 12 minigolfhål. Med temat ”Factory Chic” erbjuder Golfbaren Sundbyberg riktigt vass minigolf på konstgräs tillsammans med storytelling, champagne, ett brett öl-sortiment och god modern streetfood. 

Hitta hit 

Signalfabriken, Sundbybergs Torg