Sveriges största tidning om konferenser och möten

Bokningstrenden överträffar alla förväntningar mitt i pandemin

Foto: Sandra Larsson, Grafiska Byrån

Idag öppnar Mölndals nya hotell Quality Hotel The Weaver. Trots det tuffa läget för besöksnäringen så visar bokningsläget att svenskarna förbereder sig på att samhället nu börjar öppna upp igen. Både bokningarna av rum och bord i restaurang Brasserie X överträffar alla förväntningar.

Idag klockan 11:00 öppnade Mölndals nya hotell Quality Hotel The Weaver. Ambitionerna för hotellet är stora. Efter många år av stiltje på hotellmarknaden i kommunen så är det tydligt att ett nytt hotell är efterlängtat från kommunens näringsliv och inte minst mölndalsborna själva.

”Det här visar att samhället nu börjar öppna upp igen och att vardagen snart är tillbaka för oss alla”

– Jag vill inte sticka under stolen med att nervositeten varit stor inför öppning. Skulle hotellet gapa tomt de första månaderna? Skulle vi tvingas öppna utan restaurangverksamhet? När vi nu tittar på bokningsläget så är vi oerhört glada över att konstatera att intresset för hotellet är stort. Både restaurangen och rummen har fått mycket bokningar och de 1000 rum som vi nyligen släppte med särskilt öppningspris sålde snabbt slut. Det här visar att samhället nu börjar öppna upp igen och att vardagen snart är tillbaka för oss alla, säger Quality Hotel The Weavers VD och hotelldirektör Sara Lake.

Foto: Sandra Larsson, Grafiska Byrån

Hotellet som ligger på klassisk mark i det gamla väveriområdet Krokslättsfabriker har gått all in på väveritemat. Till exempel så märks det i inredningen där allt från receptionsdiskar till lampor, stolar och textilier vittnar om platsens historia. Även namnet på hotellet är tänkt att påminna om vad som en gång skedde i området.

Quality Hotel The Weaver med sina 370 hotellrum och 15 konferenslokaler har med sitt fantastiska läge mellan vacker natur, Liseberg och ett näringsliv med världsrennomé höga ambitioner för sin verksamhet.

För att boka konferens på Quality Hotel The Weaver hjälper vi dig helt kostnadsfritt. Kontakta oss idag!

Läs fler mötesartiklar här.