Sveriges största tidning om konferenser och möten

En ny era på Sandhamn

– En plats för nya tankar och idéer 

Välkommen till Sandhamn Seglarhotell, en plats för stora upplevelser nära naturen och havet. Här får du tillgång till en av Stockholms skärgårds mest unika och anrika öar, samtidigt som du bor i en modern och avslappnad miljö, med god mat, musik, fest, umgänge och aktiviteter. 

På Sandhamn Seglarhotell hittar du en komplett konferensanläggning med ett unikt naturnära läge. God mat, ett modernt boende, aktiviteter anpassade för så väl inomhus som utomhus. Närheten till havet och naturen skapar perfekta förutsättningar för en lyckad konferens.

Vi tror på att magi uppstår när människor möts, när det sker personligen på plats eller digitalt via hybrid möten.
Våra 7 lokaler i huvudbyggnaden har teknisk bra utrustning och vi finns alltid nära till hands för att er mötesupplevelse ska bli så bra som möjligt.

På Sandhamn Seglarhotell bor du bekvämt i moderna
hotellrum, skapade med inspiration från skärgården och naturen. Horisontella linjer och en naturnära färgskala som skapar lugn och harmoni.

Det finns totalt 83 rum som alla ligger i hotellets huvudbyggnad, med närhet till restauranger, spa och havets horisont.

Alla sviter har en privat bastu och tillgång till balkong och havsutsikt.
Det ingår alltid frukost, wifi, lån av badrock och tofflor, samt entré till spaavdelningen med bassäng, jacuzzi, bastu, gym.

De vedeldade bastuflottarna och varma badtunnorna kan användas under höst, vinter och vår och bokas i tillägg till vistelsen.

NYSATSNING I KÖKET

Sedan köksmästare Thomas Omfors tog över har maten fått en central plats på Sandhamn Seglarhotell.
Här vill man ge dig som gäst en matupplevelse som bygger på bra råvaror, gott handlag och en stark känsla av skärgården. När menyn skapas utgår man både ifrån gästernas önskemål och platsens historia.

ÅRET-RUNT-DESTINATIONEN SANDHAMN

Många förknippar Sandhamn med sommar och sol. Men faktum är att våra konferensgäster framför allt bokar sin konferens så att den äger rum på hösten, vintern och våren. De kommer till en plats med stillhet och tid för eftertanke.

En plats där naturen är förförande vacker och väntar på att fler ska upptäcka den.

Sandhamn Seglarhotell passar så gott som alla konferenser och möten. Vi erbjuder allt från stora konferenslokaler till små intima mötesrum och vi arrangerar spännande aktiviteter för både den aktiva och den stillsamma konferensen. Du är lika välkommen om du ska ha ett mindre ledningsgruppsmöte som en stor kick-off.

SANDHAMN SEGLARHOTELL

79 hotellrum
4 sviter
7 konferensrum i huvudbyggnaden
168 personer ryms i vår största lokal (lika många bäddar vi har totalt på hotellet)
3 barer
1 restaurang

Från midsommar har vi även öppet vår nya vin och skaldjursbar i gamla orangeriet.

KONFERENSLOKALER

Vi erbjuder allt från stora konferenslokaler
till små intima mötesrum.
Du är lika välkommen om du ska ha ett mindre ledningsgruppsmöte som en stor kickoff.
Vårt största konferensrum rymmer 160 personer och vi kan arrangera konferenser för upp till 300 personer.
I samtliga konferensrum ingår block, penna, blädderblock, whiteboard, LCD-projektor eller bildskärm. Vi erbjuder teknik för hybridmöten. Trådlöst internet finns i hela hotellet och alla konferensrum.

KONFERENSAKTIVITETER

Sammansvetsade team skapar bättre kommunikation och arbetar tillsammans med glädje och skratt. Det finns mycket som kan uppnås genom en välplanerad konferens, fylld av aktiviteter på både hav och land.
I Sandhamn finns upplevelserna som förgyller konferensen. De flesta anknyter till vårt fantastiska läge, på gränsen mellan Stockholms skärgård och öppet hav.

Vi skräddarsyr alltid upplevelserna utifrån era behov. Hör av dig så berättar vi mer.
Här har vi listat några av de mest populära aktiviteter vi kan erbjuda på hav och land: Guidade turer på ön (olika teman), kajak, segling, vinprovning, champagneprovning, teamaktiviteter, lerduveskytte, ytterskärgårdstur med Rib. m. fl.

Upplev jul i skärgården

Välkommen till Sandhamn Seglarhotell och årets julbord 2022

Från och med den 23:e november kan ni avnjuta ett klassiskt julbord på Seglarhotellet signerat Thomas Omfors.”Vi lagar mat som vi själva vill äta” och i år är julbordet fyllt med smaker inspirerade från havet och med fokus på det gröna.

Samla familjen, vännerna eller varför inte kollegorna och upplev ett klassiskt julbord för alla smaker i sann skärgårdsmiljö.

Julbord inkl. övernattning del i dubbelrum, frukost och entré till inomhus spa.

Onsdag från 995 kr/person
Torsdag från 1195 kr/person
Fredag från 1495 kr/person
Lördag från 1795 kr/person
Tillägg för eget rum från + 500kr
Julbordet serveras fram till och med 24:e december

Vår målsättning är att etablera en destination som kombinerar hotell och gastronomi med skärgårdsliv och naturupplevelser på ett nytt och gränslöst sätt.

Som hotell, destination och varumärke hyllar vi sammanslagningen av våra olika världar, skärgårdsnatur och storstad

Välkommen till oss på Sandhamn Seglarhotell!

Läs mer och besök oss gärna på www.sandhamn.com

Kontakt + 46 8 504574 00 Reception@sandhamn.com konferens@sandhamn.com