Sveriges största tidning om konferenser och möten

Himmelsby – med en känsla av lyx

himmelsby

Omgiven av böljande fält med vidunderlig utsikt ligger Himmelsby inbäddad i en östgötsk lantlig idyll. Endast 7 minuters bilväg ifrån E4:an, men ändå långt borta ifrån storstadens brus. Det är en känsla av lyx som möter den som besöker Himmelsby Spa och konferens. Redan vid entrén får man känslan av en anläggning utöver det vanliga. 

himmelsby konferensrum

Stora ytor, Ingen trängsel 
Söker ni efter en plats för er konferens där det finns gott om plats, luftiga ytor och ingen trängsel? Då har ni hittat hem. Hela anläggningen är på 7500m² med enorma ytor både ute och inne. Här kan ni hålla valfritt avstånd till andra besökare.  

Konferenser 
Himmelsby Spa & konferens är en välbesökt konferensanläggning där det arrangeras konferenser, mässor, utställningar och fester av alla de slag. Vår vackra kristallsal är inredd i lyxig stil med enorma kristallkronor och vackra spegelväggar. Salen rymmer upp till 140 personer.  Scen, ljud och ljus ger utmärkta förutsättningar större tillställningar med underhållning. 

Därtill finns 8 mindre konferensrum och grupprum, alla utrustade med senaste tekniken. Vid konferens med övernattning ingår även entré till Romersk simhall och SPA, (för dagkonferenser tillkommer en mindre avgift) Här kan gruppen slappna av och njuta i skön omgivning. 

Ovala rummet 
Missa inte heller vårt fina V.I.P-rum! Som ensam konferensanläggning i Europa kan Himmelsby nämligen stoltsera med en exakt kopia av Ovala rummet. Känn historiens vingslag när ni sitter vid världens mest kända skrivbord!  

Konferensaktiviteter 
 
Gårdskampen 
Gårdskampen som kommit att bli den optimala aktiviteten för konferensbesökarna. Det är en 8-kamp i stallmiljö som lockar fram tävlingsinstinkten hos deltagarna. Vi garanterar en häftig upplevelse! Med strategiskt utplacerade tävlingsstationer utmanas utövarna att vinna det åtråvärda gårdspriset! Här får ni prova på prickskytte, kraftslag, precision och bedömningstävlingar. Passar alla som har en uttalad tävlingsinstinkt. 

Teambildningsövningar 
Vill ni svetsa samman arbetsgruppen så boka in våra teambildningsövningar. De får garanterat personalgruppen att öppna upp, bjuda på skratt & komma närmare varandra.  

Jaktsimulator 
Här får ni testa på jakt i många olika former, allt från fågeljakt till älg, vildsvin och björn. Utmana kollegorna i tävlingar på tid eller varför inte i dueller? Detta är en upplevelse som bara måste testas och passar perfekt till er konferens. 

Handduellen 
Utslagstävlingen i Mästarnas Mästare som håller alla tittarna på helspänn. Vem tar först den glasstav som slocknar? Mycket spännande tävling som även innehåller överraskningsmoment. Nu finns den på Himmelsby SPA & Konferens!  
Och bäst av allt – Den är gratis!  

HLR inkl. defibrillator, första hjälpen och luftvägsstopp 
Passa på att boka en HLR utbildning under ert besök. En investering som kan rädda liv både på er arbetsplats och privat. Vi erbjuder högklassig utbildning där handledaren är legitimerad sjuksköterska. 

Romersk simhall & SPA – 2500m² ren lyx 
Den exklusiva Romerska simhallen med 20-meters tempererad bassäng, varm källa och saltbastu är själva hjärtat på anläggningen. Här kan besökarna simma några längder, slappna av i sköna vilsängar och njuta av atmosfären.  

I SPA-avdelningen finns bubbelpool, kallbad, varma källor och flera olika bastur, allt för att ge besökaren en underbar spaupplevelse. Är man sugen på ett träningspass så finns det ett välutrustat gym. Det finns även en utomhusbassäng som är öppen under sommaren. 

Hotellrummen 
Vi erbjuder ett 80-tal bäddar fördelat på enkel-, dubbel och flerbäddsrum. Rummen ligger i huvudbyggnaden, V.I.P rum i romerska simhallen samt i intilliggande byggnader. 

SPA-paket 
Vi erbjuder flera härliga SPA-paket med övernattning och även dag/kvällsspa. Välj ett av våra välkomponerade paket som innehåller fri access till Romersk simhall & SPA, utsökta måltider och sköna behandlingar. Är ni ett stort sällskap på fler än 80 personer finns möjlighet att boka hela anläggningen för er själva.  

Salongsbehandlingar 
I händerna på våra erfarna terapeuter kan vi garantera en härlig avkopplande. Välj mellan olika massage som Hot/Cold-, Hot Stone-, Aroma-, Bambu och Koppningsmassage. Man kan även välja spännande nyheter som Haman, exklusiv vattenmassage eller någon av våra underbara ansiktsbehandlingar. Vi erbjuder även klassisk fotvård och medicinsk fotvård. 

Fiskpedikyr 
Är man på Himmelsby så får man inte missa fiskpedikyren – succén som överträffar det mesta. Succéfiskarna heter Garra Rufa och de suger och nibblar bort döda hudceller samtidigt som de ger en lätt och avslappnande massage. Luta dig tillbaka och njuta av denna hissnande behandling. 15 000 personer har besökt Himmelsby SPA & Konferens för att få sina fötter behandlade av dessa hungriga fiskar. Frågan är: Vågar du? 

 

Padel 
I anslutning till hotellet finns också en nybyggd padelhall med två högklassiga inomhusbanor. 8 meters fri takhöjd. Överraska gruppen med en padelturnering eller boka en professionell tränare som leder er igenom padelspelets ädla konst.

Restaurangen 
Restaurangen på Himmelsby är vida känd. Med eminenta kockar och egen konditor som bakar alla härliga bakverk blir smakupplevelsen något alldeles extra. Utsöka bufféer som är en fröjd för ögat kommer att ge ert besök en extra guldkant.  

På kvällen kan man avnjuta en sagolik middagsbuffé i 4 akter, en buffé komponerad av vår skicklige köksmästare Jonny Edepil.  Nytänkande i kombination med noga utvalda råvaror skapar spännande rätter som imponerar på den mest kräsne gourmeten.  

 

Gourméfikabuffé 
Varje eftermiddag dukar vi upp en dignande gourméfikabuffé som överträffar det mesta. Stor variation av utsökta bakverk trängs med smoothies, hembakat bröd och väldoftande bullar. Stundar en högtidsdag kan man boka in ett privat födelsedagskalas i egen festlokal med fikabuffé och födelsedagstårta. 

Vi vill hälsa er varmt välkomna till en underbar upplevelse på Himmelsby SPA & Konferens. 

 
Himmelsby Spa & konferens  
Kontakta oss: 013-33 12 44  
info@himmelsbyspa.se  
www.himmelsbyspa.se