Sveriges största tidning om konferenser och möten

Jenny Pieplow Benestam ny hotelldirektör för Clarion Hotel Sea U i Helsingborg

I juni tillträder Jenny Pieplow Benestam som ny hotelldirektör för Clarion Sea U i Helsingborg. Jenny har lång och gedigen erfarenhet från olika roller inom driften samt sälj- och marknadsföring.

Jenny har varit en del av Nordic Choice Hotels sedan 2007 och kommer senast från befattningar som hotelldirektör för Quality Hotel View och Quality Hotel The Mill i Malmö och innan dess som regional försäljningsdirektör för Nordic Choice Hotels i Skåne och i Danmark.

Jenny har lång och bred erfarenhet från olika sälj- och marknadsroller samt driftsbefattningar från både hotell och restaurangbranschen som bland annat från restaurang Skeppsbron 2 i Malmö, Scandic Hotels och HKC Hotels.

Jag är oerhört stolt och glad att ha fått förtroendet och leda och vidareutveckla Helsingborgs största och vackraste hotell. Tillsammans med det härliga teamet på Clarion Hotel Sea U ser jag så mycket fram emot att fortsatt utveckla en fantastisk produkt till att bli den bästa mötesplatsen i Södra Sverige, säger Jenny Pieplow Benestam, tillträdande hotelldirektör för Clarion Hotel Sea U.

Jenny efterträder Miri Sumiq, som nu träder in i en ny roll som driftsdirektör för Clarion Hotel Sverige.

Vi på Clarion Hotel är glada och stolta över att få Jenny på plats som ny hotelldirektör för Clarion Hotel Sea U. Jenny är ett säljproffs ut i fingerspetsarna och brinner för att skapa gästupplevelser utöver det vanliga. Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med en modig, erfaren och engagerad ledare som ska fortsätta skriva på en redan fin framgångssaga tillsammans med teamet på Clarion Hotel Sea U och utveckla hotellet och Helsingborg som en attraktiv och hållbar mötesdestination, säger Miri Sumiq, driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.