Sveriges största tidning om konferenser och möten

Kick Off ihop med Sveriges trendigaste sport just nu

I sommar öppnar alldeles nybyggda WE Padel Sigtuna. Nu kan du konferera i Sveriges första stad och samtidigt ägna dig åt din nya favoritsport tillsammans med kollegorna.

Är du nybörjare, vill få kollegorna att tycka padel är precis lika kul eller göra en annorlunda aktivitet på kick-offen? Nu erbjuds en mängd aktiva alternativ för dig och företaget.

Padelhallen öppnar upp sommaren 2021 och kommer att vara belägen i den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängarna där också WE:s nyöppnade anläggning ligger.

Tiden för så kallade ”slösmöten”, när deltagarna undrar vad de egentligen gör där, är över

Från och med början av juni kan man boka Padelpaket med logi, After Padel och middagar på funkishotellet Kristina, som ligger bara ett par km från banorna i centrala Sigtuna stad.

Funkis-hotellet Kristina i Sigtuna från fasaden utifrån

– Vi ser padel, golf, frisbeegolf, hyra av kajaker mm, som en del i den växande trenden att kombinera konferens med aktivitet, ekologisk mat och dryck och att på så sätt skapa ett hållbart innehåll som inspirerar och ger avtryck. 

I början med spel utomhus och framåt mitten av juli med spel i de nyinvigda lokalerna.

– Aktivitet tillsammans rensar hjärnan, bygger gemenskap och gör ofta att fler i gruppen vågar komma med egna idéer och tankar. Det är så de spännande framtidsbesluten tas. Tiden för så kallade ”slösmöten”, när deltagarna undrar vad de egentligen gör där, är över, säger Ewa Wikland VD på Hotell Kristina.

Vi är specialister på möten och hjälper företag helt kostnadsfritt att boka nästa konferens i i Sigtuna. Kontakta oss idag.