Sveriges största tidning om konferenser och möten

Krusenberg Herrgård stärker sitt konferenserbjudande med nyrenoverade lokaler

Foto: Simon Karlsson

Krusenberg Herrgård har under många år varit en populär destination för konferenser, fest och firanden. Med anor från 1600-talet bjuder herrgården på en spännande historia och upplevelser inom gastronomi, aktivitet och avkoppling. Nu presenteras fem nyrenoverade konferenslokaler, samtliga belägna i den pampiga herrgårdsbyggnaden.

Konferenslokalerna är nyrenoverande och ligger placerade på den tredje våningen i herrgården, som nu blir en elegant konferensvåning. Lokalerna är smakfullt inredda i sobra färger med vackra detaljer. Hela konferensvåningen har ett vackert ljusinsläpp och alla rum erbjuder den senaste tekniken med projektor, ljud, kamera och mick för hybridmöten.

Det känns helt fantastiskt att äntligen få välkomna våra gäster till riktig herrgårdskonferens, de nyrenoverade lokalerna har precis samma karaktär som vår anrika herrgårdsbyggnad – den klassiska elegansen tillsammans med historian och de vackra detaljerna gör upplevelsen till något alldeles unikt, säger Carina Ringnell, hotelldirektör på Krusenberg Herrgård.

Tillsammans med de nyrenoverande lokalerna erbjuder herrgården nu totalt 11 unika möteslokaler med plats för upp till 90 personer. I grönskande miljö intill Mälarens Strand förpackas konferensupplevelsen tillsammans med ett generöst aktivitetsutbud, gastronomi och personlig service. Krusenberg Herrgård är en attraktiv konferensdestination oavsett säsong och har ett perfekt läge strax utanför Uppsala med närhet till både Stockholm och Arlanda.

Att vi nu kan erbjuda våra gäster att hyra hela konferensvåningen med samtliga fem konferenslokaler känns exklusivt. Här får du som gäst också möjligheten att addera unika tillval som till exempel vårt succékoncept Afternoon Tea, allt för att skapa en fantastisk konferensupplevelse, avslutar Carina Ringnell.