Sveriges största tidning om konferenser och möten

Lars Ålund blir ny hotelldirektör på anrik skärgårdspärla i Stockholm

Smådalarö Gård Hotell & Spa öppnar i juli 2021, efter en stor
utbyggnad av den anrika skärgårdsdestinationen. Nyöppningen är en storsatsning i familjeägda Sabis regi och det står nu klart att Lars Ålund har fått förtroendet att förvalta som hotelldirektör.

Redan i unga år lämnade Lars Sverige för att starta sin karriär som reseledare. Därefter har han tillbringat hela sitt yrkessamma liv inom besöksnäringen – i Sverige såväl som utomlands. De senaste 20 åren har han bland annat haft ledande positioner inom Accor Hotels och Rezidor Hotel Group, senast på Royal Park Hotel Blu i rollen som VD.

– Det är med stor glädje jag tar mig an utmaningen att etablera Smådalarö
Gård som Skandinaviens bästa spa- och upplevelsedestination. Jag ser
verkligen fram emot att spendera mina dagar ute på Smådalarö Gård, där jag och mitt team ska erbjuda en upplevelse och service som är lika extraordinär som platsen, säger Lars Ålund, Hotelldirektör, Smådalarö Gård Hotell & Spa.

Werket en perfekt plats storslagna möten

På nya Smådalarö Gård kommer nära och långväga gäster kunna ta del av en uppsjö av upplevelser, från gastronomisk njutning till aktiviteter som tennis, golf, padel och vattensporter – och så klart avslappnad lyx på över 2000 kvm spa. Man har även satsat på sitt event- och konferenserbjudande. Med sin utsikt över Hemviken är den stora lokalen Werket en perfekt plats för storslagna arrangemang.

Om Smådalarö Gård


Smådalarö Gård byggdes 1810 av Kapten Carl Peter Blom som en festplats efter hans äventyr på världens hav och har sedan dess varit en mötesplats för vänner och nöjen. På gården bedrevs länge
ett omfattande lantbruk samt bryggeri och bränneri som är en stor del av Dalarö och Smådalarös historia. Smådalarö Gård Hotell & Spa ägs av familjeföretaget Sabis sedan 2011.

Redan nu bör företag planera för höstens fysiska möten, hybridmöten och event. Med säkra villkor och generösa avbokningsregler hjälper vi dig helt kostnadsfritt att boka nästa drömkonferens och event i Skärgården. Kontakta oss idag!

Redaktionen