Sveriges största tidning om konferenser och möten

Mötesexpert och Kick Off krönikör vinnare av Narrenpriset 2020

Eventbranschens största individuella pris, Narrenpriset, utdelas av Svenska
Eventakademin årligen till en person i branschen som gjort skillnad och visat prov på särskild utvecklingspotential inom sitt arbetsområde. Dessutom är personen ett gott exempel, en förebild för branschen och för sina kollegor.

Motivering:


”Han var med och grundade en av Sveriges första eventbyråer och har sedan dess verkat för bättre möten i stort och smått. Som Sveriges mötesevangelist nummer ett med sällan skådat engagemang och tydlighet verkar han för och predikar en förbättrad möteskultur där företag, kommuner och regioner tjänat miljontals kronor på att anamma hans goda ambitioner. Han är också en prisad och uppskattad talare och moderator. Digitalisering och anpassning till utveckling i stort är vardag för honom. Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.
Narrenpriset 2020 tilldelas Micke Darmell

Hans Rosling, Tilde de Paula, Benny Andersson bland tidigare vinnare

-En surrealistisk känsla. Detta är branschens, mötes- och
eventindustrins egen Oscar med skillnaden att alla kategorier har slagits ihop till en. Att bara få finnas på samma lista som de tidigare vinnarna Hans Rosling, Tilde de Paula, Benny Andersson ( jo den Benny), Mia Törnblom, Robert Wells, Lottie Knutsson, Robert Broberg, med flera känns otroligt. Micke fortsätter- det är också ett erkännande för ett ämne, möteskultur, som tidigare inte tagits på det allvar det förtjänar. Jag är så himla glad och tacksam emot alla jag jobbat med genom åren som utvecklat mig, våra kunder som gett mig möjligheten att bidra, de som gett motstånd och därigenom utvecklat mig och alla ni andra som hela trott på det jag gör.
Tack!

Micke Darmell är krönikör i tidningen Kick Off och driver det marknadsledande företaget gr8 meetings.

Vill du boka Micke som föreläsare eller moderator på nästa konferens eller Kick Off. Vi hjälper dig helt kostnadsfritt.

Kontakta redaktionen