Sveriges största tidning om konferenser och möten

Nu öppnar Helsingborgs största hotellsatsning Clarion Hotel Sea U

Fredagen den 12 februari öppnar Clarion Hotel & Congress Sea U i centrala Helsingborg upp sina portar, idag visade de för första gången upp sin färdiga produkt.

Placerad på kajkanten med utsikt över sundet och med rådhuset i förgrunden, har denna designpärla redan tagit en självklar plats i stadsbilden. En takpool, en rooftop bar med panoramautsikt, 250 hotellrum, en kongress som rymmer 1250 personer och 20 mötesrum gör hotellet unikt i staden. Ett nytt restaurangkoncept; AMA Nikkei Restaurant & Rooftop Bar lanseras också på Clarion Hotel Sea U när det öppnar.

Clarion Hotel Sea U är tänkt att bli en pulserande mötesplats för såväl Helsingborgare som tillresta. Konferenser, kongresser och konserter varvas med avslappning i den varma poolen, yogaklasser i solnedgången, asian fusion mat och utsikt över Öresund. Närheten till stränder, kommunikationer och läget mitt i city skapar ett mervärde för gästen. Hotellet och restaurangen är inrett med äkta, hållbara material. Havet är en inspirationskälla vilket återspeglas i hotellets mattor, väggar, råvaror och framtida CSR-arbete.

”Vi har rum för alla”

– Helsingborg är en fantastisk stad och Clarion Sea U är en del av staden, för staden. Jag vet att vi kan få fler människor att njuta av och upptäcka, det som i folkmun kallas Sundets Pärla. Innanför våra dörrar kan man förvänta sig hög musik, nya intryck, roliga event och arrangemang. Alla är välkomna, vi har rum för alla. Jag är stolt att få leverera en sådan upplevelse och en hållbar produkt som bara kommer bli bättre med tiden, precis som en snygg dansk möbel. Dessutom har Clarion Hotel Sea U en varm atmosfär med medarbetare som brinner för service i världsklass, mångfald, miljö och att leverera det där lilla extra, säger Miri Sumiq, VD Clarion Hotel Sea U.

Clarion Hotel Sea U var den sista etappen i stadsutvecklingsprojektet “Ångfärjetomten” i centrala Helsingborg. Det är ett strategiskt och viktigt projekt för Helsingborg Stad. 2016 startade projektet som har resulterat i bland annat 155 bostäder, ett kongresshotell, butiker, restauranger och verksamhetslokaler mitt i centrala Helsingborg och med full utsikt över Öresund.

Vill du boka konferens eller event i Helsingborg? Vi hjälper dig hela vägen från start till mål.