Sveriges största tidning om konferenser och möten

Ny hotellchef på Skogshem & Wijk

Det händer spännande saker i mötesindustrin. Mitt under pandemin blir Cecilia Aldor ny hotellchef på Skogshem & Wijk.

Hennes karriär i restaurang- och hotellbranschen startade redan som medarbetare i Skogshems restaurang i 2005. Efter några äventyr i Åre och Skärgården valde Cecilia att komma tillbaka till Lidingö och Skogshem & Wijk 2010.

Hon har tidigare haft en rad funktioner på mötesplatsen och tar nu över rodret som hotellchef. Ett steg som känns helt naturligt för Cecilia.  

– Det är så roligt att ha en arbetsplats där det finns stora utvecklingsmöjligheter och där vi känns som en familj, säger Cecilia och fortsätter

– Att ha en gedigen bakgrund inom företaget känns som en riktig fördel. I den här branschen gäller det ju att det finns en förståelse och ett gott samarbete mellan alla avdelningar, så allt rullar på.

Cecilia som älskar att träna och vara ute i naturen – sprudlar av energi och vill gärna förmedla den energin i sitt yrke. Hon brinner för att gästen ska gå härifrån med mer energi och en känsla av att ha blivit personligt bemött genom det lilla extra, säger Thomas Nagel som driver Skogshem & Wijk.

Som hotellchef kommer Cecilias ansvarsområden sträcka sig från receptionen, hotellrum, möteslokaler & teknik till tvätt & städ och såklart personalansvar, inköp och avtal samt viss mötes- och eventplanering. Som ledare vill Cecilia vara tydlig, pålitlig och uppmuntrande. 

Vill du boka nästa konferens på Lidingö? Vi är experter på möten och hjälper dig kostnadsfritt från start till mål. Kontakta oss idag!

Tipsa redaktionen!