Sveriges största tidning om konferenser och möten

Ny Spachef och Food & Beverage Manager ska lyfta helhetsupplevelsen

I Juli 2021 slår Smådalarö Gård Hotell & Spa upp portarna till en unik året-runt destination fylld med aktivitet, avkoppling, smaksensationer och personlig service. Nu har hotellet tillsatt två nyckelpositioner, Johan Mata, Food & Beverage Manager och Sabine Itze, Spachef.

På Smådalarö Gård Hotell & Spa är utbyggnaden av ett av Sveriges största spahotell i full gång. Anläggningen lanseras som ett av Sveriges största spahotell med 2000 kvm spa, såväl ute som inne.

”Kvalitetstid i naturen”

Det nybyggda spaet är signerat Kerstin Florian, och här kommer gäster kunna njuta av bland annat flera olika pooler och bastur, en varm oas med växter och hängande dagbäddar, solterrasser, 7 behandlingsrum och Sveriges första gruppbehandlingsrum. Nu är det klart att Sabine Itze blir ansvarig spachef, som med sin internationella erfarenhet och tidigare samarbete med Kerstin Florian får uppdraget att sätta Smådalarö Gård Spa på kartan som ett av Sveriges bästa spa.

Sabine Itze och Johan Mata – Foto: Daniel Roos

– Jag ser fram emot att bygga ett spa som är både socialt och skapar utrymme att spendera kvalitetstid i naturen och andas. Hos oss kommer man att kunna välja bland en mängd noga utvalda upplevelser som möter varje persons tillflyktsönskemål på ett varmt och personligt sätt. Allt i en levande och mycket vacker skärgårdsmiljö, säger Sabine Itze, Spachef på Smådalarö Gård Hotell & Spa.

Han ska etablera och utveckla smakupplevelsen

Den noga komponerade matupplevelsen är en stor del av besöket och gårdens 200 år långa historia avspeglas både på tallriken och i glasen. Här avnjuts ett varierat utbud av restauranger, barer och caféer där lokala råvaror tolkas med inspiration från gårdens ursprungliga grundare Kapten Bloms resor runt medelhavet och Karibien. Med flera år i branschen – senast som Head of Food & Beverage för Clarion Hotel – är det Johan Mata som fått uppdraget att etablera och utveckla smakupplevelsen på Smådalarö Gård Hotell & Spa.

– Mat & dryck på Smådalarö Gård är en del av helhetsupplevelsen. Vi vill skapa minnesvärda tillfällen där du kan andas ut, ta ett djupt andetag och luta dig tillbaka, men också känna att du får nya intryck, upplevelser och idéer. Med våra restauranger och barer vill vi komponera ett levande utbud av bästa kvalitet – oavsett om du är ute efter en svalkande dryck att ta med dig ner till vattnet eller en hel festmåltid, säger Johan Mata, Food & Beverage Manager på Smådalarö Gård Hotell & Spa.

Boka nästa konferens på Smådalarö Gård Hotell och Spa

Boka er konferens idag! Vi hjälper dig helt kostnadsfritt att skapa nästa drömkonferens med kollegorna på ett smittsäkert sätt. Önskar du projektledning eller hjälp med ert event jobbar vi med erfarna projektledare och eventbolag.