Sveriges största tidning om konferenser och möten

Radisson vill locka till framtidens hybridmöten i Göteborg

Hybrida möten med inkommande video.

Coronaviruset har på många sätt förändrat vårt sätt att mötas och arbeta. Erbjudandet om digitala och hybrida möten har under tid utvecklats och finjusterats .

Radisson Blu Scandinavia i Göteborg är en mötesplats som idag erbjuder hela fem olika varianter för möten online.

-Vi insåg ganska snabbt att det fanns så många olika behov när man vill mötas digitalt. Därför satsar vi på olika miljöer, storlekar och nivåer av tekniska lösningar, säger Jessica Rivle Hotelldirektör på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Hotellets workspace ökade behovet

I hotellets stora lobby är det gott om folk som sitter väl utspridda i de luftiga utrymmena.
– Det är riktigt roligt att så många göteborgare väljer att komma in över dagen för att sitta och arbeta hos oss. De verkar trivas och ger liv och rörelse till hotellet under de numera lite lugnare vardagarna, menar Jessica Rivle. Det var faktiskt önskemål från dessa personer om att kunna slinka iväg för ett snabbt digitalt och privat möte som gjorde att vi började utveckla vårt hybrida erbjudande, säger Jessica.

FAKTA 5 X HYBRID

1. Hybrida hotellrum för affärsresenären

De hybrida hotellrummen erbjuder en blandning av komforten i ett förstklassigt hotellrum och resurserna på ett modernt kontor. Superior-rummen är utrustade med ett rymligt skrivbord, 24 tums skärm med inbyggd kamera, trådlöst tangentbord och mus, skrivare, bluetooth högtalare, vattenkokare och Nespressomaskin, fri tillgång till hotellets 24h gym och yogaklasser, tidig incheckning och sen utcheckning, hotellfrukost.

2. Hybrid Studio

En ombonad och avslappnad lokal med stilfulla designmöbler passar bra för ett coachningssamtal, dialog eller inspirerande digital föreläsning.

3. Hybrida möten i styrelsesittning

Lokalen är utrustad med tre rejäla skärmar varav två av dessa är för inkommande video. Bra högtalarsystem och styrelsebord med sköna stolar. Skärmar: 2 x 55”, 1 x 75”.

4. Hybrida möten i klassrumsformat

En större lokal som tar 50 personer, 16 personer i corona-anpassad sittning, med två kameror front och rear. Möjlighet att köra dubbelskärm, dual screen. Skärmar: 65” och 86”.

5. Hybrida möten extra allt

Den stora bankettsalen på 410 kvm har alla förutsättningar för ett skräddarsytt och platsbyggt virtuellt event eller möte med den senaste tekniken.

Som uppdaterad mötesspecialist hjälper vi dig helt kostnadsfritt att boka nästa trygga konferens i Göteborg. Kontakta oss idag!