Sveriges största tidning om konferenser och möten

Skepparholmen – Hybridmöten och CovidClean™-certifiering

Spa- och konferenshotellet Skepparholmen Nacka är ett av de första Safehotels CovidClean™-certifierade hotellen i Sverige. En helt ny internationell standard för att säkerställa åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. En ytterligare framgångsrik anpassning i dessa pandemitider är Skepparholmens investering i ny teknik för hybridmöten.

En enkel och helt unik ”Plug- & Play-teknik som stödjer alla former av videomötesplattformar kan nu erbjudas. Tekniken ger även de digitala mötesdeltagarna en kvalitativ närvaro i det fysiska konferensrummet, där de enkelt kan delta i mötets dialog via flera integrerade kameror och mikrofoner.

Arbetet med Safehotels CovidClean™

Safehotels CovidClean™ säkerställer den trygghet som den aktuella situationen med Covid-19 kräver och behandlar allt från städning och kontroll till fysisk distansering och utbildning.

– Efter en tid med mycket distansarbete och inställda möten är behovet av att mötas stort. En granskning av våra smittskyddsåtgärder genom tredje part är ett kvitto på att våra gäster och medarbetare kan känna sig trygga hos oss. Deras hälsa och välmående är högsta prioritet. Våra ledord för säkerhet är ansvarsfullt, hållbart och omtänksamt, berättar Sales Director Anna Westerberg. 

Skepparholmen Nacka följer Folkhälsomyndighetens och även VISITA:s rekommendationer och anpassar sin verksamhet noga efter ändrade riktlinjer.  

– Nyss hemkommen från ett dygn på Skepparholmen Nacka ger jag dem högsta poäng i Coronatider! All personal som ej fanns bakom plexiglas använde munskydd eller visir och handskar – och var lika glada ändå. Handsprit tillgängligt överallt och små påminnelseskyltar om att hålla avstånd. Här kände man sig trygg som gäst, säger Ann-Christine Lundin, fd HR-ansvarig K3-bolagen.

Läs mer om hybridmöten på Skepparholmen här och få hjälp med att boka nästa konferens helt kostnadsfritt här.

Vill du tipsa redaktionen: david.wallin@laprensa.se