Sveriges största tidning om konferenser och möten

Spela padel på nästa konferens – nu utökar Sabis erbjudandet

Familjeägda Sabis med Fågelbrohus och Krusenberg Herrgård utökar sitt utbud med padelbanor till sommaren. Gemensamt för hotellen är att de är belägna i natursköna omgivningar och har ett gediget utbud av aktiviteter, konferens och avkoppling.

Pandemin har slagit hårt på besöksnäringen och många hotellanläggningar arbetar nu hårt för att anpassa och utveckla sitt erbjudande. På Fågelbrohus på Värmdö och Krusenberg Herrgård i Knivsta finns redan möjlighet till flera aktiviteter, både på destinationerna men även i samarbete med olika närliggande partners. Tennis, golf, ridning och vattensporter är bara exempel på dessa. Båda hotellen erbjuder också spabehandlingar signerat Kerstin Florian och på Fågelbrohus finns en varm utomhuskälla för gästerna att njuta av.

”Ännu en reseanledning för att besöka oss”

– Att skapa kurerade upplevelser och att arbeta med destinationsutveckling har aldrig varit så viktigt som nu. Vi på Sabis vill skapa destinationer som våra gäster kan åka till för att njuta av livets goda som mat och dryck men också för att fokusera på hälsa och välmående. Det är kombinationen aktivitet i friska luften tillsammans med spa och lyxiga behandlingar som blir det unika. Att i juni få erbjuda padel utomhus i våra natursköna miljöer på både Fågelbrohus och Krusenberg Herrgård känns helt rätt, ännu en reseanledning för att besöka oss säger Ulf Cato, affärsområdeschef, Sabis Hotell & Möten

Det är i samarbete med PDL Group som Sabis bygger padelbanorna som står klara i juni.