Sveriges största tidning om konferenser och möten

Uppdaterad säkerhet ska möta framtidens behov

Flera aktörer i branschen rustar för att möta dagens och morgondagens behov av möten och konferenser. Förutom renoveringar och byggnationer står uppdaterad teknik, säkerhetstänk och hybrid-anpassningar på menyn. Skogshem & Wijk – en av landets mest framstående mötesanläggningar har kommit långt i arbetet. Nyligen blev mötesplatsen både StaySafe och StayClean COVID Safe certifierade.

Thomas Nagel, vd på Skogshem & Wijk kommenterar StayClean COVID Safe.

– Vi har som många andra i branschen ställt om och följt de råd och rekommendationer som gäller för att bedriva mötesverksamhet. Men innan vi valde att kommunicera ut certifieringen till marknaden så testkörde vi programmet en tid för att verkligen leverera enligt alla kriterier för minskad smittspridning, och det gör vi, säger Thomas Nagel, Skogshem & Wijk.

StaySafe handlar om övergripande hotellsäkerhet så som brand, olyckor, kris och första hjälpen. StayClean COVID Safe är inriktad på just den pandemi som råder och är framtagen för att minska smittspridningen. 

Idag kan mötesanläggningen erbjuda en förhöjd säkerhetsnivå, i form av säkra möten, personskydd, skydd av företagshemligheter, avlyssningssäkra lokaler, skottsäkra lokaler, avskildhet, anonyma möten, mm på hela eller delar av vår mötesanläggning. Dessutom kan vi erbjuda kamerabevakning, eget passagesystem, egen övervakningscentral, krisrum, garage med larm, helikopterplatta och andra skräddarsydda säkerhetslösningar.

Nu gäller det såklart att upprätthålla standarden, att håll i och hålla ut, avslutar Thomas.

Läs andra certifierade mötesanläggningar eller sök mötesinspiration här

Kontakta eller tipsa redaktionen: david.wallin@laprensa.se