Sveriges största tidning om konferenser och möten

Vildmarkshotellet en plats för alla

Vildmarkshotellet är en inspirerande destination där stora företag, mindre sällskap och enskilda besökare kan känna sig hemma. Vi erbjuder högsta klass av lokaler, mat i världsklass och idylliska miljöer; utomhus såväl som inomhus. Vår hjälpsamma personal välkomnar alltid med ett varmt och personligt bemötande och gör sitt yttersta för att överträffa era förväntningar. 

Konferera i storlagen miljö! 

Brainstorma i en av världens häftigaste berg- och dalbanor, ta en AW i vårt härliga spa och kör teambuilding på savannen. På Vildmarkshotellet tar ni klivet in i en annan värld, en värld där allt är möjligt och som bjuder på konferensupplevelser utöver det vanliga. Här väntar storslagen utsikt över hav och urskog, mat i världsklass och massor av unika aktiviteter som garanterat svetsar ihop gänget. 

Njut av mat i världsklass 

På Restaurang Terrassen med stora panoramafönster mot Bråviken väntar en utsikt och smakupplevelse som ni sent kommer att glömma. Här bjuds ni på en gastronomisk helhetsupplevelse baserad på det bästa som säsongen har att erbjuda. Berätta gärna för oss hur er drömmeny ser ut så kommer vi göra vårt bästa för att överträffa den. Med vår långa erfarenhet, stora kärlek till djur och natur och ett konstant hållbarhetstänk skräddarsyr vi en unik matupplevelse för din konferens. 

Varva ner i bubbelpoolen 

Svida om till morgonrock och koppla av i vår stora, härliga spa-avdelning. Här finns stora och små pooler, pooler för avslappning och pooler för motionering. Njut av utsikten från bubbelpoolen medan ni summerar dagens framsteg eller boosta energin genom att simma ett par längder. För den som vill bättra på konditionen eller bygga muskler finns ett välutrustat gym vägg i vägg. 

Unika aktiviteter 

Djurparken och Bråvikens häftiga natur erbjuder möjligheter för en helt annorlunda typ av konferens. Här kan ni uppleva fantastiska äventyr som för er närmare både naturen och varandra. Vad sägs om ett besök hos den mäktiga tigern, ett adrenalinfyllt åk i en av världens bästa berg- och dalbanor eller en mountainbike-tur i storslagen miljö? Här finns mängder av flexibla och säsongsbaserade aktiviteter som kan anpassas efter era behov. 

Hotellet i siffror 
Antal stjärnor: 4 
Antal rum: 211 
Antal sviter: 5 
Antal bäddar: 873 
Antal konferenslokaler: 14 
Kapacitet i största konferenslokalen: 400 personer i biosittning 
Kapacitet i Kolmårdens Delfinarium: 1800 
Spa, relax & gym: 1 
Antal restauranger: 2