Sveriges största tidning om konferenser och möten

Anrikt cityhotell i Göteborg blir syster till Salt & Sill

Elma Group, som ägs av Patrick och Sanna Hermansson har tillsammans med Patric E Österström förvärvat Hotell Onyxen i Göteborg.

Förvärvet passar väl in i gruppen vars ambitioner är att vara lokala mästare i värdskap och att satsa genom krisen en självklarhet. Det innebär att det flytande hotellet Salt & Sill får ett systerhotell och tillsammans med Onyxen skapas spännande möjligheter för gäster som vill uppleva både Bohusläns kust och storstadspulsen. Kul tycker vi på Kick Off som får skriva om nya mötesmöjligheter och positiva händelser för branschen.

Citypuls mitt i Göteborg

Hotellet ligger ett stenkast mitt emot Scandinavium och tillhör Göteborgs bultande evenemangsstråk. Det är en vacker 1800-tals byggnad med ett 30-tal rum och en svit samt möjligheter till konferens och unika möten. Rummen är personligt inredda och det finns allt från enkelrum till stora familjerum med 4-5 bäddar. I lokalerna finns även en restaurang med stor potential.

Vy från ett av rummen med utsikt över stadens puls

Enda vägen är framåt”

– I kris tvingas vi sakta ned, komma nära kunden och verkligen förstå behovet. Då föds kreativa lösningar som inte annars hade fått utrymme. Det går inte att bromsa sig igenom en kris – enda vägen är framåt.”
– Sanna Hermansson, ägare Salt & Sill

Patric E Österström kommer som VD för Hotell Onyxen. Med gedigen erfarenhet av hotell och restaurang hoppas han kunna tillföra spännande kunskap och energi.

– Med Onyxen i gruppen kan vi skapa helt unika lokala upplevelser. Från storstaden Göteborg skapas nu en språngbräda vidare ut i Bohuslän, säger Patric E Österström

Vill du boka hotellet till nästa konferens? Vi hjälper dig helt kostnadsfritt!