Sveriges största tidning om konferenser och möten

Bada i rosa på Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel är med och färgar Sverige rosa. Under oktober månad pågår Cancerfondens årliga Rosa Bandet-kampanj med syfte att samla in pengar till svensk cancerforskning, sprida kunskap och påverka beslutsfattare i viktiga frågor. Hotellet stödjer kampanjen och bidrar i kampen mot cancer som Rosa Företagsvän och genom flera initiativ på plats.

Den här månaden bär alla anställda på Radisson Blu Riverside Hotel ett rosa band för att visa sitt stöd för dem som drabbats av cancer. På hotellets wellnessavdelning har man även gjort om en av spapoolerna till ett stort rosa bollhav och ett av hotellrummen har dekorerats i rosa, där en del av rumsintäkterna skänks till förmån för Cancerfonden.

– Vi vill att färre ska drabbas och att fler ska överleva cancer. Varje år visar vi därför vårt stöd till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj genom att skapa roliga och meningsfulla initiativ här på hotellet. I år kan våra gäster bland annat bada i rosa, säger Dan Bergstén, hotelldirektör på Radisson Blu Riverside Hotel.

– En av våra spapooler är för närvarande stängd för underhåll, men istället för att lämna den helt tom fyllde vi den med över 3 000 rosa bollar. Med detta vill vi öka medvetenheten om cancer och samtidigt förhöja gästupplevelsen på plats. Bollhavet kommer efter månadens slut att skänkas till en kvinnojour här i Göteborg, säger Dan Bergstén, hotelldirektör på Radisson Blu Riverside Hotel.

Radisson Blu Riverside Hotel står #tillsammansmotcancer. Läs mer om hur du kan vara med och föra forskningen framåt på cancerfonden.se.